2777
2789
عنوان

بیان بهم بگید چکار کنم

46 بازدید | 8 پست

متاسفانه من طبقه بالا مادر شوهر م زندگی می کنم.یه خواهر شوهر دارم چند سال طلا ق گرفته به خاطر دخالت های خانواده اش تو زندگی.الان پیش پدر و مادرش.گاهی وقت ها میاد پیش ما.وقتی با مادرش بحثش میشه..هر وقت هم میاد خیلی تا مرتب و کثیف .و بوی بدی می دی اینا به کنار .هر وقت میاد خونمون دخترم ازش شپش می گیره دیگه خیلی خسته شدم .آخه من چند بار سر دخترم تمیز کنم شش ماه باهاش قهر کردم به خاطر این که خیلی زبون دراز و بی ادب دخالت می کنه الان که باز آشتی کرد خودش باز آمد چند شب پیش خوابید دخترم و خودم شپش گرفتیم .اگرم بهش بگم مادر شوهر م می ندازه به جوونم نمی دونم چطور ی باز باهاش قهر کنم.هر دم دقیقه هم موهاش رنگ می کنه ولی باز داره .خیلی خسته شدم.تازه یک ماه شش میلیون موهام رنگ کردم .بچه هم شیر می دم .چطور شامپو بزنم که پر سم هست می خوام شیر هم بدم تو شیرم می ره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
به نظر ت از صابون گوگردی استفاده کنم مشکلم حل میشه

نمیدونم اینجا میگفتن قطره کیمیا خیلی خوبه

میتونی موهاتو روغن بادوم تلخ بزنی بعد با شونه دندونه ریز مرتب شونه کنی تخماش دربیان شپشم باشه گیر میکنه لای دندونه ها

شونه خیلی مهمه