2777
2789
عنوان

میخوایم جزیره بزنیم ولی کف اشپزخونه بالاست

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
منم جزیره دوست دارم حتی ازمد رفته باشه چون یه حریمی تو اشپزخونه ایجاد میکنه خوبه ،ولی همینکه اشپزخون ...

شاید تو پیجا نمونه ای باشه که ببینید خوب میشه یانه

اگر خودم یه وقت دیدم میفرستم براتون

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عرض جزیره رو که کم میزنم اندازه اپن نمی‌زنم الان اپنم ۴متره

جمله ام رو بد متوجه شدی منظورم کافیبار جای اپن بود.

آهان ۴ متر عرض آشپزخونته پس.

پس بزرگه بزن نگران نباش کابینت ساز اگه حرفه ای باشه خودش بلده چیکار کنه فقط فکر کنم متحرک کردنش سخت باشه 

2804
جمله ام رو بد متوجه شدی منظورم کافیبار جای اپن بود.آهان ۴ متر عرض آشپزخونته پس.پس بزرگه بزن نگران نب ...

چه جالب کافیبار جای اپن من راستش ندیدم بیشتر کنار اشپزخونه دیدم ...اره بزرگه جزیره خوب میشه فقط سطح اشپزخونه بالاست فک‌نکنم جالب بشه 

خخخ اره اگه کابینت تنها باشه که راضی شده ولی برای کف اشپزخونه رو بکنه بنایی میشه و هزینه بر

خیره ان شاءالله.همین ک ی چند متر از این کره خاکی مال شماست خداروشکر کن.اینکه کسی نمیگه ازینجا پاشو برو بیرون خودش جای شکرش باقیه.هزینه زیاده همسرتم بنده خدا حق داره.برا ما مستاجرا هم دعا کن خونه دار شیم

خیره ان شاءالله.همین ک ی چند متر از این کره خاکی مال شماست خداروشکر کن.اینکه کسی نمیگه ازینجا پاشو ب ...

انشالله عزیزم همه مستاجرها خونه داربشن 🥺🥺

خواهرمم مستاجره و واقعا میبینم چقد اذبت میشه هرسال 😢