2777
2789
عنوان

آبجیا نماز شب میخوام بخونم یا لایک یا اسم کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 54 پست
خیلی ممنون عزیزم، خدا بهتون سلامتی و تندرستی بده ان شالله ♥️

قربونت برم سیده خانم ، افتخار دادی اومدی تاپیکم💚

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
سلام قبول باشه لطفا به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون بخونید و دعا کنید برای حاجت روایی اعض ...

سلام عشق من شما منو یادتونه؟🥰🥰😍😍 من چقدر خوش سعادتم که اومدین تاپیکم. من قبلا بهتون پیام دادم و خیلی راهنماییم کردین من واقعا مدیون شمام. من به نیت خودتون دو رکعت نماز حاجت میخونم. چون خیلی برام عزیزید

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از اذان صبح فردا بخون قبول باشه ما هم دعا کن سرنماز ممنون

عزیزم من ایران نیستم خب اینجا قبل اذان بود. حالا هرکی اعتماد کرد دمش گرم .منم ک دیگه خوندم

قربونت برم سیده خانم ، افتخار دادی اومدی تاپیکم💚

زنده باشید عزیزم‌. شما محبت دارین 🌹

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2804
برای سلامت بچم و موندش برام دعا کن سابقه سقط داشتم خیلی نگرانم برای همسرمم تروخدا دعا کن سلامتیش کام ...

حتما عزیزم ممنونم قابل میدونی منم التماس دعا دارم

من دیگه خوندم برا بقیه صلوات میفرستم مدیون نشم

اسمم فائزه اس التماس دعااای زیاد🙏

چشم عزیزم❤️❤️😘

عزیزم دستم به دامنت امروز قراره یه اتفاقی بیفته برای منم دعا کن به خیر و خوشی بگذره خدا خیرت بده❤️🥲

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
سلام عشق من شما منو یادتونه؟🥰🥰😍😍 من چقدر خوش سعادتم که اومدین تاپیکم. من قبلا بهتون پیام دادم و ...

سلام به روی ماهتون ،بله شمارو به خاطر دارم 😍

خجالتم ندین من هرکاری کردم فقط انجام وظیفه بوده و هست  شما بمن لطف و محبت دارید ،الهی نزد خدا و ائمه و شهدا سربلند و عزیز باشید .بابت نماز هم خیلی خیلی خوشحال شدم لطفا  نیتتون اول  سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون باشه بعدش منو  دعا کنید .ممنون میشم .الهی اثر عمل خیرتون هزاربرابر برگرده به زندگی خودتون و عزیزانتون و همیشه شاد و سلامت باشید دوست خوبم 🙏💖💖💖💚💚💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
عزیزم دستم به دامنت امروز قراره یه اتفاقی بیفته برای منم دعا کن به خیر و خوشی بگذره خدا خیرت بده❤️🥲

سلام عزیزم

ای جان

اتفاقا آناتومی خوندم چند وقت پیش امضاتو دیدم دلم رفت

الحمد لله کما هو اهله

چشم عزیزم منم یه امتحان دارم که نتونستم براش آماده شم وقت دارم ولی کمه خیلی میشه برام دعا کنی 🥹🥹❤️❤️

سلام به روی ماهتون ،بله شمارو به خاطر دارم 😍خجالتم ندین من هرکاری کردم فقط انجام وظیفه بوده و هست ...

باعث افتخاره چشم

خوندم 😘😘ممنونم که منو دوست خوبتون خطاب میکنید🥹🥹تا باشه آدم دوست افرادی مثل شما خطاب باشه حتی اگه تو غریبانه ترین و تنها ترین حالت به گوشه ی دنیا باشه

2809