2777
2789
عنوان

آبجیا نماز شب میخوام بخونم یا لایک یا اسم کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست
اذان صبح داد چند دقیقه پیش🙄

گفتم در هرصورت من ایران نیستم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگه وقتش نیست منظورت فردا شبه؟

نه دوست عزیز من ایران نیستم اوقات شرعی متفاوته اینجا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اوا. از اون نظر😄 قبول باشه🤗

ممنونم قبول حق

2804
میشه بر ای مامان منم دعا کنی؟ دعا کنی سلامتی به جونش برگرده

آره عزیزم به نیتتون استغفار کردم

ولی اگر ان‌شاءالله این موضوع به خیر گذشت حقیقتا توبه کن و قولتو نشکن. فشار و اضطراب الانتو یادت بیار ...

به خدا نمیکنم 😭💔 نذر کردم اگر همچی درست شه توبه کنم 😭💔

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
من برای منم دعا کن

ممنونم عزیزم قابل دونستی خوندم به نیتتون

عزیزم برای پسرم دعا کن اسم شاهان

خوندم عزیزم التماس دعا

سلام عزیزم خوبی؟ نذر نکن خب از الان انجام بده کلا از اول اعتقاداتتو بساز. بعدم مطمئنی فیلم داره پخش میشه یا تهدیدت کردن؟ اگه تهدید شدی با همون پیام باید بری پیش پلیس اگه بدون تهدیده که چه فایده ای برا طرف داره. اگه شک داری توجه نکن الکی حال خودتو خراب نکن. وصل شو به امام حسین  علیه السلام بگو آبروتو بخرن. 

نه اینجوری نه. تو در هرحال توبه کن. چون هر اتفاقی بیفته پاک شدی

یه آقایی بود تو آمریکا خورده شیشه داشت یه مقدار. به جرم قتل یه دختر دستگیر شد. توی دادگاه جرمش ثابت نشد و خانواده دختره ام چون مدرکی نبود بخشیدنش. قرار شد چند سال زندان بمونه بعد آزاد بشه تو زندان مسلمون شد و بعد دولت آمریکا اعدامش کرد بی دلیل. اما اون از اسلامش بر نگشت

شرایط تو به سنگینی اون نیست. تو توبه کن و دعا کن بخیر بگذره در هر حال شرطی نکن کارتو

سلام قبول باشه لطفا به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون بخونید و دعا کنید 

برای حاجت روایی اعضای تاپیک چله زیارت عاشورام در سایت دعا کنید 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خانواده و دوستان مدنظرم و خودم دعا کنید ممنون .الهی حاجتتون روا  🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
آره عزیزم به نیتتون استغفار کردم

خیلی ممنون عزیزم، خدا بهتون سلامتی و تندرستی بده ان شالله ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نذر کردم توبه کنم معنی نداره عزیزم از الان باید شروع کنی دختر خوب خدا باشی 🥰طبق دینش و طبق چیزی که گفته، بعدم کم کم اعتقاداتتو بسازی . جاهایی از دین که شک داریو بپرسی از جاهایی که جواب میدن. بعدم آبرو دست خداست. آبرومون جلو خدا مهمه . مردم میتونن حتی بدون فیلم با یه تهمت و حرف یکی ، زنده و مرده برامون نذارن. آبجی به خودت بیا. من نمیدونم چکار میکردی که قصد توبه داری . هرکار میکردی خدا بخشندس. تو سر کارت با خداست بعدم پناه ببر به چادر خاکی حضرت زینب. و زندگیتو عوض کن. اگه هم درصدی کسی فیلمی دید، میدونه که توبه انجام شده. ولی تو به خاطر خودتو خدا توبه کردی.در واقع رابطت با خدا هست که مهمه. آدما میانو میرن

2809