2777
2789
عنوان

شما باشین کدومو برای ازدواج انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

دومی رو انتخاب میکنم

تجربه ثابت کرده اونایی که پایین ترن  بعد دور برمیدارن و فکر میکنن یه تحفه ای بودن که تو انتخابشون کردی، و بعد معلوم نیست چی بشه(حتی خیانت و...)

اما اگه دومی رو انتخاب کنی،اون میفهمه که چون خودتو بالا میدونی،توقعت از همسرت بیشتره و اون باید خوب باشه، و اکثرا پسرایی که همه چیشون خوبه، وفادارن و اهل زندگی 

چرا

تو این موارد نظر سنجی کردن اشتباهه ..چون ما که هیچکدومشون رو ندیدیم یه نظر اشتباه میتونه رو تصمیمت تاثیر بذاره خودت از،نزدیک باهاشون در ارتباط،بودی دیدیشون اون حسی،که آدم از،طرف مقابل میگیره رو بهش اعتماد کن 

تو این موارد نظر سنجی کردن اشتباهه ..چون ما که هیچکدومشون رو ندیدیم یه نظر اشتباه میتونه رو تصمیمت ت ...

ببین اینو میدونم ک هیچ پسری مثل اولی دگ منو دوس نخواهد داشت مطمئنم سنمم کم نیست ک از رو هیجان یا بچگی بگم ۲۶ سالمه واسه همین نمیتونم دوس داشتن اولی و دومی رو باهم مقایسه کنم ولی دونی ظاهرش و اخلاقش هر دو ب دلم نشسته اولی فقط اخلاق 

2809