2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 42 پست
اولین بار🤦🏻‍♀️هوف پدرمودراوردن دوسال

ولی یه چیزی بگم بهت با بحث کردن واقعا هیچی حل نمیشه مخصوصا با مردی که مدام تورو مقصر میدونه و خانوادشو گلی از گلهای بهشت 

تو مدام باید از خانواده شوهرت پیش همسرت تعریف کنی

یادت باشه فقط و فقط پیش همسرت ...مثلا اینطور نباشه که پیش خانوادشم ازشون تعریف کنی😂😂

دیگه کار تو از جذب همسر با رفتار گذشته باید با حرف شوهرتو سمت خودت بکشی 

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

هیچوقت خودتو شل نگیر هیچوقت

انقد خوبی نکن  انقد کار نکن که بشه وظیفه‌ات که اگه ی بارم انجام ندی جبهه بگیرن سعی کن خود واقعیت باشی متعادل باش جوری رفتار کن که همیشه بهت احترام بذارن همیشه یک رودروایسی کوچیکی نسبت بهت داشته باشن همیشه سعی کن مودب صحبت کنی مودب رفتار کنی حد و مرز داشته باشی 

نمیگم خیلی تو قیافه باشی ولی خب خیلیم سبک نه

و ی مورد دیگه که همون اول اشاره کردم

هیچوقت شل نباش هیچوقت مظلوم نباش هر کی بهت حرف زد توهین کرد خدایی نکرده تیکه انداخت و هر چیز دیگه همون لحظه جواب بده هیچوقت تو حرف نمون اجازه نده کسی آزارت بده خصوصا خانواده همسر 

دیدم که میگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چیزیم بگم میزاره کف دسشون ک من فلان حرف روزدم یسری بی احترامی کردن ب شوهرم گفتم اولش ک طرف خانواد ...

حقیقتا همسر منم همچین ی مقدار دهن لقه 

با این اوصاف تنها کار بیخیالی و اهمیت ندادنه 

نمیشه بخوره بره کنار، ظرفارو بزاره برا میزبان!!!این برا بار اوله. دفعات بعد باید کمک کنه. نمیدونم فا ...

این کارکردن هم بستگی به خانواده شوهر داره

اگه قدردان باشن که خیلی خوبه 

اما اگه سواستفاده کنن به مرور حس بدی به عروس دست میده 

ولی درستش اینه وقتی مهمونمون هستی یه کم زودتر بری 

یه کم تو آماده کردن سفره و درآخر جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک کنی 

تو مراسماتشون حضور داشته باشی

بیشتر حضورتون مهمه  حضور داشتن  بینشون با خوش رویی و بگو بخند   نه کم حرف و گوشه نشین و جدی و خشک 

از من بهت نصیحت هیچ وقت از دستشون ناراحت نشو 

اگه ناراحت شدی گلایه نکن پیششون 

معمولا توجیه میکنن و دلایلی میارن که منافع و موقعیت خودشون زیر سوال نره 

فقط خودتو خراب میکنی  و ممکنه عصبی بشی و حرفهایی که نباید بزنی 

مطمئن باش اگه تلاش صادقانه شما برای حفظ زندگیتون رو ببینن به مرور بهتر میشن 

پس خلاصه ش میشه خوب باش 

اگه بدی هم دیدی 

تلافی نکن تو کار خودت باش 

تا سوتفاهم رو سوتفاهم سوار نشه

ولی یه چیزی بگم بهت با بحث کردن واقعا هیچی حل نمیشه مخصوصا با مردی که مدام تورو مقصر میدونه و خانواد ...

حالم ازخانوادش بهم میخوره نمیتونم ازدروغ تعریف کنم خیلی بلاهاسرم اوردن

[QUOTE=360691358]حقیقتا همسر منم همچین ی مقدار دهن لقه  با این اوصاف تنها کار بیخیالی و اهمیت ندادنه [/QUOTEیخورده سخته چون اینکارشون باعث دخالت خانواده هاشون میشه من خیلی بحث کردم بقول خودش غرزدم اخرکارخودشو کرد شدم مقصر ولی خب چاره ای نیس 

حالم ازخانوادش بهم میخوره نمیتونم ازدروغ تعریف کنم خیلی بلاهاسرم اوردن

متوجهم🙂

ولی تا حدی که میتونی بدشونو جلو همسرت نگو ...اینجوریم نباشه که تو دلت نگه داری غمباد بشه اگه خیلی ناراحت بودی و دیگه نمیتونستی نگه داری اونموقع دیگه حرفاتو بزن

متوجهم🙂ولی تا حدی که میتونی بدشونو جلو همسرت نگو ...اینجوریم نباشه که تو دلت نگه داری غمباد بشه اگه ...

خیلی سخته چون خانوادش بشدت دورو ودروعگوهستن وقتی شوهرم نیس تیکه میندازن وقتی هست هوامودارن 😢

نمیشه بخوره بره کنار، ظرفارو بزاره برا میزبان!!!این برا بار اوله. دفعات بعد باید کمک کنه. نمیدونم فا ...

اخه ما خودمونم عروسمون میاد کار نمیکنه ناراحت میشیم 

چجوری همسرم سمت خودم بکشونم

هر کسی قلق خودشو داره بکی با حرف یکی با رفتار 

کلا باید رگ خواب شوهرتو پیدا کنی ببینی با چه چیزی حالش بهتر میشه