2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

584 بازدید | 37 پست

سلام دوستان وقتتون به خیر من به تازگی نامزد کردم  ولی بلد نیستم چجوری با نامزدم و خانوادش رفتار کنم   به نوعی میگن اول رابطع هرجوز پیش ببری تا اخرش همونه ولی من بلد نیستم این اولش چجوری رفتار کنم نمیدونم گرم برخورد کنم  یا نه  یا میرم خونشون با خانوادش چ برخوردی کنم کمکشون کنم نکنم باهاشون صحبت کتم نکنم اصلن چجوری بشناسمشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

عزیزم هرچی ب اندازش وقتی رفتی اونجااول بشین ازت پذیرایی کنن سریع نرو تواشپزخونه بگوبخندتاحدش داشته باش ازجزئیات زندگیت تعریف نکن چیزی پرسیدن سربسته جواب بده کلا نرمال ن زیادصمیمی ک پای دخالتشون توزندگیت بازشه ن خیلی خشک فردا هزارحرف دربیارن

اول اینکه خودت باش سعی نکن خوب با جدی باشی 

راحت باش اما در کمال احترام

فکر کن خانواده خودتن 

هرچقدر احترتم بذاری همونقدر میبینی 

اما یادت باشه همیشه یه فاصله ای بذار یه حد و مرزی بذار اما نه اینکه باعث بشه مغرور بشی 

فقط حواست باشه همه چیزو نگی کم و سنجیده وبا احترام حرف بزنی 

جز چیزای روز مره عادی چیزی نگی

بنظرم عروس نه خیلی باید کم حرف و مظلوم باشه نه خیلی پر حرف و زور گو به جا و خیلی کم حرف بزنه و همه چیز زندگیشو نریزه رو دایره

باید به جا کمک کنه 

خودشو فقط و فقط عروس بدونه نه دختر اون خانواده

با همسرش تو خانواده شوهر بحث و دعوا نکنه

همیشه احترام نگه داره تا احترامشو نگه دارن

از خانواده شوهر هیچ توقعی نداشته باشه

تو خانواده شوهرش از همسرش تعریف کنه و هیچوقت بد شوهرشو نگه(خانواده شوهر هر چقدرمم تورو دوست داشته باشن بیشتر از پسرشون دوست ندارن)

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

خودت باش

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

متعادل رفتار کن

نه زیاد خودتو بگیر نه زیاد بچسب بهشون

یه لبخند محو و ساده کافیه 

برای کمک هم 

فقط تو چیدن سفره کمک کن هیچ وقت نرو برا ظرف شستن. 

شروع کننده صحبت و بحث و... نباش

بیشتر شنونده باش نه گوینده

2809