2777
2789

بقران دیشب انقد حالم بد بود دیروز عصر کلا گریع میکردم فقط گریع 

من ریه هام چن سالع مشکل دارع همش خلط سبز پررنگ دارم دائم سرفه میکنم مث پیرمردا گنده و گوش خراش بعد زانو درد شدیددارم کف پاهام لنگم خیلی درد میکنع 😭😭💔دیشب نی نی سایت سرچ میزدم دیدم اونا ک سرطان ریع گرفتن زده ب استخوناشون 😭😭💔💔

رفتم دکتر سی تی اسکن اینا نگا کرد یبار گف برونشیت ریع یبار گف ریه ت چاله زنبوری شدع اصن نفمیدم اخر چمع بم گف بعد خوردن داروها برو متخصص ریع تا اگ لازمه از ریع هات نمونع برداری کنن یا شست و شو بدن هرچی متخصص گف قرازع یکی دوروز ایندع برم حالم بدع خیلی گریع کزرم یعنی مشکلم چیع؟از وقتی تاپیکا دیشب دیرم انفد گریع کردم خدا مبدونع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

بیخیال بابا اینو باش این دکترا بلا نسبت خ...نگم برات ...همه چیز بزرگ میکنند بمن می‌گفت سرطان رحم دارم هیچی نبود الکی فقط هزینه کردم عوضی ها هیچی سرشان نمیشه ...تو هم هیچیت نیست بابا خودت فقط ببند به عسل صبحانه ناهار شام بعد غذا قبل غذا با چای با شیر تا میتونی عسل بخور هیچیت نیست عزیزم،،.

بیخیال بابا اینو باش این دکترا بلا نسبت خ...نگم برات ...همه چیز بزرگ میکنند بمن می‌گفت سرطان رحم دار ...

بخدا من چن سالع ریع هام مشکل داره پدر مادرم محل نذاشتن بدتر شدم از بچگی تاحالا باهامع میترسم😭😭😭💔💔

قربونت برم عزیزم اروم باش خواهرم غده لنفاویش عفونت کرده بود دادن نمونه برداری خداروشکر هیچیش نبود وا ...

😔😔تروخدا برام دعا کن هیچی نباشه من جوونم هزارتا ارزو دارم هزارتا امید دارم 

انار جونم مهمون امام رضا جان هستم ، رفتم حرم حتما دعا میکنم که ضامن آهو ضامنت بشه و درد و بلا ازت به دور باشه و جانت سلامت و تندرست باشه ان شالله 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من احمق رفتم دکتر زنان معاینه کرد و گفت تو فامیل درجه ۱ کسی سرطان پستان داشته گفتم خیر 

گفت سریع یه سونو بگیر بیار 

منم که خیلی ترسیده بودم رفتم سونو گرافی دکتر مرد دیگه نتونستم بگردم ببینم کجا سونو گرافی دکتر زن داره 

خلاصه جواب بردن دکتر 

2809