2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرخانواده شوهر اهل دخالت باشن شوهرم دهن بین باشه چی

دیگه اونموقع باید سعی کنی همسرتو بکشی طرف خودت حالا با مظلوم نمایی یا هر چیز دیگه ایی

شوهرت اگه وابسته به تو باشه هیچوقت حق دخالت به کسی نمیده ....برای مثال میگم اگه برا اولین بار با دخالت خانواده همسر مواجه شدی خیلی ساده و در عین ناراحتی باید همسرتو متوجه ناراحتیت بکنی اگه دیدی همسرت در مواجهه با حرفات رفتار بدی نشون داد و طرف خانوادشو گرفت نباید بحثو ادامه بدی و به نوعی کنار بکشی بعد از اون باید از در دوستی وارد بشی و ناراحتیتو فقط با چهره نشون بدی (این حرکت به شوهرت میفهمونه که من از دست خانوادت ناراحتم ولی به خاطر تو چیژی نمیگم)

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
2804
کم ک نمیشه بیشعوراهردقیقه مهمونی دارن نرم هزارحرف درمیاد

حرف نزن

خانواده همسر منم همینن من حرف میزنم حرفامو هزارتا میذارن روش ب همسرم میگن و... حرف نزنم میگن خودش رو میگیره 

خب منم ترجیح میدم بگن خودش رو میگیره فداسرم میتونن برن ب جهنم 

تو که هیچی بلد نیستی چرا ازدواج کردی؟ از اول تمام سوالاتتو تو خودشون پیدا کن، مثلا ببین اهل گرم گرفت ...

هه هیچکس خوبی کنی قدر نمیدونه اکثر آدم‌ها همینن مگر اینکه ازت بترسن و حساب ببرن 

ب نظر من هرچی دور بمونی بیشتر میان سمتت و دنبالتن ولی هرچی بچسبی بدترن من ک از روی محبت چسبیدم هیچی هم نشد همه چیرم وظیفه میدونن

همیشه حرفاشونو تایید کن و

حتی اگه نقطه مقابل نظرت مطرح شده باشه سکوت کن و شنونده خوبی باش برای حرفاشون 

تو نمیتونی به اونا آموزش بدی یا تربیتشون کنی  یا قانعشون کنی

فقط از تو متنفر میشن و از هم دور و دور و .....

هرگز پشت سرشون پیش جاری هات یا فامیل  یا برعکس  حرفی نزن

در حضور خانواده شوهر  خنثی باش اینطوری آرامش بیشتری داری 

و دشمن کمتری 

حرف نزنخانواده همسر منم همینن من حرف میزنم حرفامو هزارتا میذارن روش ب همسرم میگن و... حرف نزنم میگن ...

راستش اوایل بشدت بگوبخندوشوخی داشتم توجمع دیدم بمدت پرو شدن دارن دخالت میکنن خواهرسوهرام انتظارداشتن واسه خرید هرچیزی باهامون بیان خبرداشته باشن و نظربدن بعد کم کم بحثایی ک باشوارم داشتیم میرفت بهشون میگفت شوهرمم دهن بین زندگیمواشوب کردن الان چندین ماه توجمعشون ک میرم دیگ مث قبل نیستم طوری ک بهم گفتن چراتوجمع نمیخندی گفتم نمیتونم هردقیقه نیشم بازباشه وقتی شوهرم نیس هرچیزی رو. ده تا  میزارن روش ب شوهرم میگن ک زنت اخلاق نداره حاضرجواب چقدرفحشم دادن🤦🏻‍♀️

راستش اوایل بشدت بگوبخندوشوخی داشتم توجمع دیدم بمدت پرو شدن دارن دخالت میکنن خواهرسوهرام انتظارداشتن ...

من ی چیزی ک یاد گرفتم اینکه میام هرچیزی تو فامیل همسرم گفته میشه رو سریع بهش میگم البته این گاهی جواب نمی‌ده چون ظاهراً حرف اونا براش الویت داره تا من ولی ب هرحال ی جاهایی کمک می‌کنه و از بی هیچی بهتره

والا من خودم بودم بگو بخند رفتن تو قیافه .کمتر بگو بخند کردم بازم رفتن تو قیافه .خودمم موندم با اینا چیکار کنم.۱۳سال عروسشونم.روز اول نامزدی که با خانوادم رفتم یه تعارف زدم کمک کنم ظرفارو همه ظرفارو ریختن جلوم بشور خودم تو تعجب موندم .دو تا خواهر شوهر هم دارم.

من ی چیزی ک یاد گرفتم اینکه میام هرچیزی تو فامیل همسرم گفته میشه رو سریع بهش میگم البته این گاهی جوا ...

من چیزیم بگم میزاره کف دسشون ک من فلان حرف روزدم یسری بی احترامی کردن ب شوهرم گفتم اولش ک طرف خانوادشو گرفت بعدشم خانوادش گفتن جرا اینکارو میکنی هرچی میشه نباید ب شوهرم میگفتم

2809