2777
2789
عنوان

اون باعث شد من بسوزم 🥲🥲

277 بازدید | 30 پست

من به شوق دیدن یک لحظه ای کراشم رفتم رستوران و سوپ سفارش دادم ولی چون وقت نداشتم تند تند خوردم ک فقط برم ک دیرم نشه و سوپ داغ داغ داغ بود و من مری ام سوووووخت و هنوز ک هنوزه بعد چند ساعته داره میسوزه و اذیتم میکنه از خودم متنفرم ک اونو دوس دارم از خودم متنفرم با اینک بهم گفت نه و پسم زد ولی هنوز بهش فکر میکنم 🥲 ولی امشب ک سوختم دیگ نمیخام دوسش داشته باشم چیکار کنم از ذهنم بره ؟؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
😂😂این سوختن پیغام کائنات هست برای اینکه فراموشش کنی چون آدم مناسبی نیست

من میخام ک فراموشش کنم ولی دست خودم نیست هنوز بهش فک میکنم من از خدامه دیگ نامش ولی میخامش به خودم ک نمیتونم دروغ بگم میتونم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم واقعا دیگ نخامش؟

بعد اینکه کارت چیه که در حد چند دقیقه سوپ خوردن هم وقت نداشتی، ایلان ماسک هم انقدر‌ کمبود وقت نداره

من خودمم شاغلم برای پست کردن بسته رفتم وسطش رفتم ی سوپ هم خوردم همش استرس داشتم دیر بشه کارم

2809