2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239104 بازدید | 499 پست
چی بگم؟ بگم خوب کردم مگه کار بدی کردن میترسن؟میگه تو دخالت نکن اصلاپشت مامان بابام نیستی پشت هیچکس ن ...

مردا بلانسبت بعضی ها خرن....فقط از در ترحم دلسوزی وارد شو بگو عزیزم یه لحظه احساسی شدم دلم سوخت لطفا به مامان بابات نگو که من فرستادم....خودتو بزن موش مردگی بعد هم نازش بکش ودلبری.....بخاطر زندگیت میگم وگرنه که کار خوبی کردی فرستادی....اگه میخای آرامش داشته باشی سعی کن از خانواده ش دور باشی و کاری بهشون نداشته باشی

اگر شوهر من بود که خون به پا میکرد و دقیقا حرف های شوهر شما رو میزد 

خانواده شوهر دقیقا همینن

مادر شوهر من به ظاهر با خانواده شوهرش خوبه ، در باطن میخواد سر به تنشون نباشه 

از روزی که ازدواج کردم داستان داشتیم که به من می‌گفت باهاشون در ارتباط نباش چرا؟ چون آدما خوبی نیستن 

بعد دخترای خودش با خانواده پدریشون جیک تو جیکن

کلا انگار جنگه، یار یار کشی 

اما تو دخالت نکن، اینا با این اخلاق و رفتارشون واسه توام دردسر میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهووووو پدرشوهرمم یه فحشی به جاریم داداینا نشستن تو ماشین که برن اینم بگم من دو سه هفته بود ژایمان ک ...

نکنه خودتی میگی جاریت ..؟جملت خیلی شک بر انگیز بود من دو ماه زایمان کردم ...اینجانب کارآگاه سایت هستم

چه خوب که هنوز ادمای خوب وجود دارن،آدم دل گرم میشهو چقدر سپیده خوشبخته که انقد طرفش هستی و دوسش داری ...

جاریم قهره

میگه همین که تو هستی حتی دخالتم نمیکنی (فقط گوش مسکنم حرفاشو و اگه واقعا چیزی ازم بخواد انجام میدم) دلم گرمه

مستاجر طبقه پایینشون یه دختر بود مجرد پزشکی میخوند تو پیلوت مینشست مادرشوهرم دورش میگشت

یهو با اونم بهم زدن تو دوران کرونا که شیفت های سنگین داشت و حالش خراب و همه زیر دستش می مردن و سنشم کم بود هی آزار روحیش میدادن زنگ میزدن بهش‌ دعوا چرا اینجوری لباس پوشیدی همسایه ها دیدن چرا دیر میای

شبا از داخل درو قفل میکردن ۱ شب می موند تو کوچه سکته میکرد من میدوییدم در باز میکردم

دیدم افسردگی شدید گرفته 

هی براش ابمیوه می بردم غذا میبردم باهاش حزف میزدم ترسیدم خودکشی کنه! و دختر خوبی بود 

انداختنش بیرون پ گفتن این دومین دشمن ما بود باهاش دوست شدی(اولی جاری‌بیرگه) هنوز با همسایه م که جاریمه قهر بودیم

تا اینکه جاریم بازدار شد گفتم مادرشوهر که محل من نداد چقد غصه خوردم تو ساختمون من میرم سزاغ سپیده گناه داره کخ دوست شدیم

شوهرم گفت مادرم گفته این سومین نفره که دشمن ما بود و زنت دوست شد باهاش

پس میفهمیم از عمد میکنه و مریضه!!!! میخواد مارو بچزونه!!!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

مگه دختر داری؟مگه پسر نداشتی .گفتی من دختر ندارم که

نه اونجا گفتن خواهر شوهرت گفتم دختر ندارن

اشتباه تایپی بود

چیزی‌که زیپلای کزدم بخون 

یک پسر دارم یه دختر

چقدر برار شوهرت بچه ننه هست اگه می‌خوایم یه کاری بکنیم اول ایشونو کمک کنین مستقل سن و انقد خاله زنک ...

اینقد که عصبی‌بودم

من همه رو میشنیدم دخترم رفته بود دم پنجره نگاه میکرد بچه شون یک سال و نیمشهیهو پدرشوهرم پرید تو کوچه ...

😂😂😂😂😂😂همه تون پریدین تو کوچه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

استارتر. فقط ب شوهرت بگو نگران نباش اونا شکایت نمیکنن و تو فیلم هم چیز خاصی نبود . اگه شوهرت خیال ...

هزار بار گفتمگفتم برو به داداشت بگو 

رفت گفت

داداششم رفت گفت به پدر مادرش که داداش کفته مسایلم از شما پنهان کنم قابل اعتماد نیستید!!!! اونا هم  از شوهرم ناراحت شدن

مادر شوهر وارد میشود

اره همه وارد شدن تو کوچه😂😂😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

وای شوهرتو روشن کن که این بلا سر زندگی حودتون نیاد بگو برو یه نگاه بنداز به مادر پدرای بقیه ببین چجوری بچه هاشونو در کنار هم نگه میدارن و زندگی بچه هاشونو حفظ میکنن هرچند عروس و دامادشون بد باشن بخاطر حفظ زندگی بچشون تحمل میکنن ولی مادر و پدر تو چی دارن همه رو به جون هم میندازن که چی بشه؟ اگه توی اون دعوا حتی به ظاهر هم شده بجای اینکه پسرشون رو یاری کنن یه دعوا باهاش میکردن که زنتو اذیت نکن و خانمشو میبردن خونه الان داشتن زندگی میکردن و بچه بیچاره هم اینقدر آسیب نمیدید و حرمت ها شکسته نمیشد

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊