2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
رفتن شوهرم رفت بالا گفت وقتی برگشت بهم باباش گفته ما چرا بچه نگه داریم؟حضانتش با اونه من گفتم این حر ...

همون جاریت ک بچشو تعریف میکردن از زیباییش؟؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرشوهرم اینا بدون هیچ دلیلی تو ۹‌ماه بارداری دو باز دعوتم کردن و الان که ۶۰‌روزه زایمان کردم دوبار بچه رو دیدن 

منم خب دل خوشی مسلمن ندارم ازشون ولی هیچ مشکلی هم نداریم بیخودی با همه قطع ارتباط میکنن

جاریم ز زد ۳ روز بعدش که لای در همه گردن خواهرم کبود و شیاه شده و پاش 

و ما رفتیم پزشکی قانونی ولی شکایت نکردیم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

سر اینکه هرچی‌ میشه میره به مامان باباش میگه شوهرش مامان باباشم عین بچه دو ساله میریزن سر جاریم چرا ...

چرابراش زن گرفتن این لندهور بچه ننه رو وردلشون نگه میداشتن دیگه ...دختر مردمم بیچاره نمیکردن

نه بابا خیلی بد مینویسه قلمش خوب نیست🤌🤣

زود باوری شما منو کشت🤣🤣🤣🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
چرابراش زن گرفتن این لندهور بچه ننه رو وردلشون نگه میداشتن دیگه ...دختر مردمم بیچاره نمیکردن

زن داشت 

مادرش رفت خاستگاری

عقد بودن شب عروسی‌دو شب به عزوسی باباش تالار کنسل کرد و  گفت آبرو و جهاز چیده برام مهم نیس نمیذارم زن این بچه ننه احمق‌بشی

جدا شدن 

۱ سال بعدش عاشقانه با این جاریم عقد کرد و همچنان داره به اشتباهاتش ادامه میده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

زن داشت مادرش رفت خاستگاریعقد بودن شب عروسی‌دو شب به عزوسی باباش تالار کنسل کرد و گفت آبرو و جهاز چ ...

آفرین به بابای زن قبلیش....خب شد امشب مععنی عاشقانه هم فهمیدیم..بیچاره خواهره...چراشکایت نکردن؟؟