2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا خوبه ؟

ببین بعضیا با همین دروغها و بدجنسیا پولدار شدن 

متاسفانه ادمهای خوب گوشه خونه هستن اکثرا چون نمیتونن دروغ بگن‌ادم فروشی کنن خلاف کنن مردم ازاری کنن شیاد باشن 

اینا که زیاد دارن انگار نق بیشتر میزنن

اره امروز داشتم اینستا نگاه میکردم یکی‌از این شاخهای مجازی خارج کشوره چندین ماشین داره داشت ناله میکرد بخدا ندارم 

اینا زندگیشون با دروغ و حیله گری پیش میره حتی راحت قسم دروغ خدا میخورن

شوهر خواهر نامزد منم شرکت نفتیه🤣حتی اونم میگه ما نداریم

خب خرجشون حتما بیشتر از دخلشونه.ما قبلا با ده تومن حقوق نمیرسیدیم الان ۲۷ میلیون گرفتم و بازم نمیرسیم و الان یک و خورده ای حقوق مونده

وقتی خدا بهت میده اگر ناشکری کنی همونم ازت میگیره. من که این تجربه رو دارم اگر خدا امروز هزار تومن بهت داد گفتی الهی شکر فردا ده هزار تومن بهت میده. اما اگر گفتی هزار تومن چیه زهر ماره همونم ازت میگیره. فقط باید هر چی خدا بهت میده شکر کنی

تورم و گرانی وحشتناکه ، همسرم کار آزاد داره و درامدش رو واقعا نمیدونم ولی چند روز پیش حساب کرد خرج ده ماه برای خانواده سه نفره شده یک میلیارد  . واقعا شاخ دراوردم سختی نمیکشیم ولی زندگی انچنانی هم نمیکنیم 

تورم و گرانی وحشتناکه ، همسرم کار آزاد داره و درامدش رو واقعا نمیدونم ولی چند روز پیش حساب کرد خرج د ...

همسایه ما با دوتا دختر با یارانه و ماهی سه میلیون زندگی‌میکنه واقعا شرایط بدی دارن گاهی میرم‌خونشون‌چیزی براشون‌ببرم میبینم‌فقط دوتا نون بربری دارن 

یخچالشون خالی 

تقریبا خوبه ؟ببین بعضیا با همین دروغها و بدجنسیا پولدار شدن متاسفانه ادمهای خوب گوشه خونه هستن اکثرا ...

خدای من عجب حرفی زدید 

آدمهای خوب گوشه خونه ان👌👌👏👏👏👏

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
خدای من عجب حرفی زدید آدمهای خوب گوشه خونه ان👌👌👏👏👏👏

اگه نتونی حقه بازو دروغگو و ادم فروش و ناجنس باشی گوشه خونه میمونی نمیتونی تو این دنیای کثیف کار کنی پول دربیاری 

تو فامیل دقت میکنم اون زنو مردایی که از همه بدجنسترن زندگی بهتری دارن 

این دنیا روی بدذاتی بنا شده