2777
2789
عنوان

بچه ام بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 88 پست
من امروز بچمو بردم فلوراید تراپی کرد دندونشو الان اینجا بگم میکشنم؛همه میگن بده؛دکتر معروفی این کار ...

نه اتفاقا عالیه منم دخترمو بردم و اینکه همه ی دندونهای پوسیده شیریشو ترمیم کردم و چند تاشو عصب کشی و روکش کردم به بعضیا که میگفتم تو روم میگفتن دندون شیریه دیگه خودش میافته واس چی هزینه کردی😐😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اتفاقا عالیه منم دخترمو بردم و اینکه همه ی دندونهای پوسیده شیریشو ترمیم کردم و چند تاشو عصب کشی و ...

یه سرچ کن فلوراید تراپی ببین چیا میگن  ؛خیلی کار خوبی کردی ؛گاهی تا ۱۲ سالگی دندانهای شیری با بچه هستن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
یه سرچ کن فلوراید تراپی ببین چیا میگن ؛خیلی کار خوبی کردی ؛گاهی تا ۱۲ سالگی دندانهای شیری با بچه هس ...

نه بهترین کاره به نظرم الان دوره این حرفای قدیمی گذشته ولی علم اش هست فرزندمون که مسئولیتش رو داریم کمتر اذیت بشه و دوران کودکی شادی داشته باشه چرا دریغ کنیم ازش واقعا شیوه ات رو خیلی پسندیدم همیشه شاد وسالم باشید عزیزم 😍❤️👏

الهی بحق خانوم فاطمه زهرا خوب بشن من برای دختر گلتون ۱۰۰ صلوات برای سلامتی آقا امام زمان می فرستم که ...

ممنون عزیزم. الهی آمین 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خجالت بکش مگه درک واحساس وانسانیت نداری این خانم اومده محتاج دعاس والتماس دعا داره واسه بچش مگه خانم ...

😐بیشعور جان من با کس دیگه ای بودم شما اول مکالمه من و این خانم ببین بعد رو هوا یه چیز بفرست من برای شفای این طفل معصوم دعا کردم به کسی که گفتم تاپیک ترسناک نزنه یه تاپیک بد زده بود نه این بنده خدا 

ممنون گلم متوجه شدم اماتاپیک اون خانم هم چیزبدی نبود که اسم زن حامله رومیاره باید با این جورافراد یک ...

خانم محترم برای خانمی که حاملگی پر خطر داره بله کوچیک تمرین چیزی می‌تونه باعث استرس تو وجودش بشه انگار شما خودت مشکلات داری که با دیگران سر جنگ داری بعد این چیزی نبود که به شما مربوط بشه خو اون خانم چقدر محترمانه جواب داد ولی من مثل شما بهتون پرخاش نمیکنم یا به قول خودتون تند برخورد نمیکنم چون شعورم می‌کشه نباید به دیگران توهین کنم از انسانیت هم می توانم بگم خیلی بیشتر از شما می‌دونم انشاالله که قلبت آروم بگیره 

😐بیشعور جان من با کس دیگه ای بودم شما اول مکالمه من و این خانم ببین بعد رو هوا یه چیز بفرست من برای ...

بیشعور خودت وجدابادتی چراتوهین میکنی اون خانمم هیچ گونه تاپیک بدی نزده بود 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خانم محترم برای خانمی که حاملگی پر خطر داره بله کوچیک تمرین چیزی می‌تونه باعث استرس تو وجودش بشه انگ ...

توهین کردی حالا اومدی مثل ادمهای بافرهنگ حرف میزنی  زنی که حاملگی پرخطر داره میتونه وارد اون تاپیکهای ترسناک به قول خودت نشه پس اگرم وارد شد دیگه هراتفاقی بیفته براش حقشه  دیگه ریپلا نکن  باشه با ادمایی مثل تو من حرفی ندارم بزنم 

بیشعور خودت وجدابادتی چراتوهین میکنی اون خانمم هیچ گونه تاپیک بدی نزده بود

خانم محترم جد آباد من اینقدر با فرهنگ بچه هامون بزرگ کردن که حتی در حد خودم نمی‌بینم جواب توهین های کردی بدم چون امثال تو توی این جامعه زیاد شدن که از همه دنیا طلب کار و گیچ هستن مهم نیست تو تایپ من نیستی. 

خانم محترم جد آباد من اینقدر با فرهنگ بچه هامون بزرگ کردن که حتی در حد خودم نمی‌بینم جواب توهین های ...

کسیکه به مردم میگه بی شعور مطمعنن بایدم منتظرفوحش باشه یاد بگیر از انتقاد مردم درست برخورد کنی 

نه اینکه فوش بدی وتربیتتو نشون بدی..... بسلامت دیگه بامن ریپ نزن باشخصیت🤐