2777
2789
عنوان

بچه ام بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه من خبر داشتم حاضر بودم حتا طلای دستم رو بفروشم و بزنم تا بچه ام اینطور گرفتار نشه. با این همه وی ...

اونقدری گرون نیست که؛دوز اخر پسرم دوسال پیش یک میلیون و دویست شد ؛برای دولت گرون میشه به بچه ها بزنن؛وظیفه دکتر اطفال بچه بوده که بگه؛به ما از روز اول گفت این واجبه بزنید

پسرم ❤❤😍😍😘😘
دختر من هفت سالش بود تنفسش سخت شده بود لباش سیاه میشد مدام باید براش مبولایزر می‌گذاشتند و خدا خیر ب ...

الان دخترتون چند سالشه؟ مراقبش باش خدای نکرده دوباره نگیره. اینجا یه دختر کوچولو هست دفعه دومه بستری میشه. بعد ابتلا ریه ها به حالت قبل مجددا بر می گرده؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم انشاالله خیلیییی زود خوب بشه

ممنون عزیزم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه خوب گفتی من نمیدونستم میشه شرایط سنی و زمان زدن واکسن بگی امیدوارم بهترینا نصیبت بشه گلم

والا بهترین دوره واسه زدنش از دوماهگیه؛۴ دوزه به فواصل زمانی؛ولی بعد دوسال هم میزنن که یک دوزه فقط ؛نمیدونم تا چند سال هست

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چه خوب گفتی من نمیدونستم میشه شرایط سنی و زمان زدن واکسن بگی امیدوارم بهترینا نصیبت بشه گلم

اینجا به ما گفتن مهر ماه بزنین و اینکه باید زیر ۶ سال باشن. بازم خودتون پرس و جو کنین 

والا بهترین دوره واسه زدنش از دوماهگیه؛۴ دوزه به فواصل زمانی؛ولی بعد دوسال هم میزنن که یک دوزه فقط ؛ ...

ممنون عزیزم پیگیری میکنم خیلی کار خوبی کردی زدی دختر من هر سال درگیر این مریضی میشه و باید کلی مراقبت کنیم 

ممنون عزیزم

بچت که خوب شد انشالله ؛حتما به کسی که مثلا تو دبی یا ترکیه هست بگو برات فایزرشو بیارن؛یخچالی هم هست حتما بزن؛شاید هنوزم باشه ؛البته تو تهران پیگیر باش فقط

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اون ینفر ک‌گف برا تاپیک آخر خودش بود بد متوجه شدی

ممنون گلم متوجه شدم 

اماتاپیک اون خانم هم چیزبدی نبود که اسم زن حامله رومیاره باید با این جورافراد یکم تند برخورد بشه تا بفهمن کجا وچه وقت حرف بزنن ودخالت کنن

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ممنون عزیزم پیگیری میکنم خیلی کار خوبی کردی زدی دختر من هر سال درگیر این مریضی میشه و باید کلی مراقب ...

والا یه چیز بگم بچمو چشم نزنم خودم اصلا مریض نمیشه؛دکتر گفت برای این واکسنه مثلا تو این ۴ سال دوبار سبک مریض شده

پسرم ❤❤😍😍😘😘