🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باورم نمیشه طرف ناراحته یه عده مثلا بامزه میان اینجوری میکنن
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
قلب تشکیل شده؟ اگه اره هر دوازده ساعت شیاف بزاره. فردا هم بره سنو
اگه قلب تشکیل نشده باشه یا کامل نشده باشه چرا شیاف نمیدن
من ۷ هفته ام روزی ک سنو دادم ۶هفته بودم ۱میل هماتوم داشتم با لکه بینی دکتر کفت چون قلب کامل نیست شیاف تجویز نمیکنم.الان ی هفته گذشته من هنوز لکه بینی دارم یک هفته دیگه ام باید برم سنو خودم امشب شیاف پروژسترون ۴۰۰گرفتم گذاشتم
خب عزیز من عقلی بشین بش فک کنممگه ما دکتریم ک با خونریزی تشخیص بدیم طرف بچش مرده یا زندس؟چرا همچیو ب ...
خب مجبوری جواب بدی ؟
اینجا خیلیا تجربه دارن میتونن کمکش کنم یا راهنمایی
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
اگه قلب تشکیل نشده باشه یا کامل نشده باشه چرا شیاف نمیدنمن ۷ هفته ام روزی ک سنو دادم ۶هفته بودم ۱میل ...
نمیدن معمولا چون اگه قلب تشکیل نشه سقط کردنش سخت میشه