2777
2789

امشب تنهایی یکم واسه خودم پختم ،خانواده قورمه سبزی خوردن 

امکان کباب کردن گوجه رو نداشتم ، خیلی ریز ریز در حد رنده خوردش کردم ریختم ته تابه تا ابش کشیده شه لهش کردم با قاشق بعدش روغن سرخ کردنی ریختم یکم تفت دادم، بعدش بادمجون های کبابی رو که حسابی ساطوریش کرده بودم ریختم ، نمک و فلفل ریختم هم زدم کمی سرخ شه با گوجه 

از اون ورم تو تابه دیگه روغن ریختم سیر اضافه کردم کمی که تفت خورد تخم مرغ ریختم ، اونم پخت(نه خیلی سفت و کامل) بعدش اونم به بادمجون ها اضافه کردم،  خیلی خوب شده بود ، شما هم سیر و تخم مرغ رو جدا میپیزید بعد اضافه میکنید؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمالی نیستماما اول باید سیر رو سرخ کنی بعد گوجه و بادمجون رو اضافه کنی تخم مرغ رو هم‌اخرش نیمرو کن ه ...

اخه تو اینیستا دیدم اشپز شمالی تخم مرغ و سیر رو جدا انداختن میگفتن اصلش اینه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
نه ما سیرو با مواد تفت میدیم ولی یسریا اینجوری درس میکنن من بشخصه توش تخم مرغ نمیزنم ندوس

شمالی هستید؟ اخه شنیدم اصلش اینه جدا باشه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
اول باید سیر سرخ شه دخترم بعد باقی مواد اضافه شه

سیر سرخ شدنی بوی سوختگی میگیره ، گذاشتم تفت بخوره عطرش ازاد شه بعد تخم مرغ زدم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792