2777
2789

امشب تنهایی یکم واسه خودم پختم ،خانواده قورمه سبزی خوردن 

امکان کباب کردن گوجه رو نداشتم ، خیلی ریز ریز در حد رنده خوردش کردم ریختم ته تابه تا ابش کشیده شه لهش کردم با قاشق بعدش روغن سرخ کردنی ریختم یکم تفت دادم، بعدش بادمجون های کبابی رو که حسابی ساطوریش کرده بودم ریختم ، نمک و فلفل ریختم هم زدم کمی سرخ شه با گوجه 

از اون ورم تو تابه دیگه روغن ریختم سیر اضافه کردم کمی که تفت خورد تخم مرغ ریختم ، اونم پخت(نه خیلی سفت و کامل) بعدش اونم به بادمجون ها اضافه کردم،  خیلی خوب شده بود ، شما هم سیر و تخم مرغ رو جدا میپیزید بعد اضافه میکنید؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
شمالی نیستماما اول باید سیر رو سرخ کنی بعد گوجه و بادمجون رو اضافه کنی تخم مرغ رو هم‌اخرش نیمرو کن ه ...

اخه تو اینیستا دیدم اشپز شمالی تخم مرغ و سیر رو جدا انداختن میگفتن اصلش اینه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
نه ما سیرو با مواد تفت میدیم ولی یسریا اینجوری درس میکنن من بشخصه توش تخم مرغ نمیزنم ندوس

شمالی هستید؟ اخه شنیدم اصلش اینه جدا باشه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
اول باید سیر سرخ شه دخترم بعد باقی مواد اضافه شه

سیر سرخ شدنی بوی سوختگی میگیره ، گذاشتم تفت بخوره عطرش ازاد شه بعد تخم مرغ زدم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792