2777
2789
عنوان

میشه بیاید مشورت

28 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ،میخواستم باهاشون یکم حرف بزنم ،

میدونید من یک پسری رو دوست دارم واقعا از اعماق قلبم،ولی نمیدونم ایشون من رو دوست دارن و تو این مدت که با هم بودیم (فقط به عنوان دوست)ایشون با من واقعا رفتار خوبی داشتن و کلا اوکین ،هول و اینا هم نیستن،ولی امروز داشتن میگفتن که یه دختر خوشگلی رو توی تاکسی دیدن و واقعا به قدری از دیدنش تعریف میکرد و می‌گفت که کراشش شده و اینا،من یکم ناراحت شدم، چون ایشون تنها کسی هست که تاخالا خوشم اومده ازشون و اینطوری که ایشون امروز تعریف کردن مثل اینکه....

سوالم اینه پس چرا همیشه از من می‌پرسه منو دوست داری،باهام دوست میمونی برای همیشه ،یا رفتار هابی دارن که انگار من رو دوست دارن ولی امروز این حرف رو زدن 

یکم بهم برخورد و حسودیم شد ،چکار کنم ،به نظرتون بیخیال علاقم بشم و در حد دوست دوستش داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

بنظرم  اگه کسی رو دوست داری یبار برای همیشه حرف دلت رو بهش بزن ولی حواست باشه به هر دلیلی اگه احساساتش رو نسبت به خودت عمیقا درک نکردی و متوجه این موضوع شدی که نسبت به کس دیگه ای کراش داره و... برای اینکه از نظر روحی بتونی به آرامش برسی کلا رابطتو در حد دوستی هم نگه ندار کلا کات کن ...

امیدوارم که اونم قلبا دوستت داشته باشه...