2777
2789
عنوان

خیانت تو دوره اشنایی قبل عقد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 57 پست
نه به هیچ وجه گول نخور کسی بخوادت ، به خاطر تو دینشو عوض میکنه به یه پسری حس داشتم ، به چشمش نیومدم ...

وای💔🙂🙂🙂

چقدر ادما عجیب شدن

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
منم اینو گفتم ولی بعدش همه چی سر من خراب شد فک کردن من مشکل دارم ک مخالفم نمیدونستن پسرشون خیانت کرد ...

خب با مدرک میگفتی خیانت کرده پسرتون!!!!

مدرک محکم مینداختی جلوش، بعد کات 

همه جا هم پر میکردی که این آقا وقتی با من بوده خیانت کرده و اهل زندگی نیست  الیته اگر آشنا یا فامیل هستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر شما دوسش داشتی اونم دوست داشت پ براچی ۶ ماه صیغه!؟ چه خبره

خانوادش پا کردن تو ی کفش، منم واقعا مخالف بودم سر همین همه چی خراب شد چون نمیدونستم پسرشون الان ک عاشقه مثلا خیانت کرده دنبال ازدواج با منم هست ولی از طرفی نمیتونه ب خانوادش نه خیانتشو بگه و نه از من دفاع کنه ک بگه ۶ ماه صیغه زیاده درست نیس!

میدونی بعضی موقع فکرمیکنم شاید من اشتباه میکنم😔 چون خیلی دوسش داشتم اونم همینطور ولی نمیدونم چرا ای ...

عزیززز دلم خواهر قشنگم دل آدم حرف حالیش نمییشه یه وقتا ،یه زمانی تو باید با عقل و منطقت تصمیم بگیری و اون الانه عزیز من خدا خیلی دوست داشته که ذات پستش رو قبل ازدواج بهت نشون داده

حتی اگه خود اون آقا هم خوب بود و خیانتی نکرده بود این حرف خانواده اش که ۶ ماه صیغه شو خودش از صد تا فحش بدتره نازارکم عاقل باش❤️❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2805
خب با مدرک میگفتی خیانت کرده پسرتون!!!!مدرک محکم مینداختی جلوش، بعد کات همه جا هم پر میکردی که این آ ...

نه فامیل نبودیم

نمیدونم چرا خریت کردم و نگفتم🙂 حس کردم نگم بهتره بااینکه مدرک داشتم ولی فقط اخترامشو نگه داشتم بخاطر اینکه خیلی دوسش داشتم

خانوادش پا کردن تو ی کفش، منم واقعا مخالف بودم سر همین همه چی خراب شد چون نمیدونستم پسرشون الان ک عا ...

نکنی این کارو هااا 

این میخواد ۶ ماه با تو صیغه بکنه که دخترونگیت رو بدزده بعد ولت کنه و آبروت رو ببره تو پست بالاتر گفتم چکار کنی ... دیگه خود دانی 

عزیززز دلم خواهر قشنگم دل آدم حرف حالیش نمییشه یه وقتا ،یه زمانی تو باید با عقل و منطقت تصمیم بگیری ...

قربونت بشم مهربون💗💗🥲

ما هم تو خانوادمون اصلا اینطوری نبوده که صیغه کنیم 

کسی اگه کسیو میخواست ی مدت اشنایی و تخقیق و اگه جدی بود عقد میکردن خداروشکر هم خوشبختن همشون

ولی اینا خیلی طلاق تو زندگیشون و خانوادشون زیاد بود بااین حال ب من گفتن صیغه من خیلی بهم برخورد اونم بعد چندین ماه که پیگیر ازدواج بودن  و تازه خیانت هم رخ داده بود

واقعا قلبمو شکوندن😔

نه فامیل نبودیمنمیدونم چرا خریت کردم و نگفتم🙂 حس کردم نگم بهتره بااینکه مدرک داشتم ولی فقط اخترامشو ...

بیخود!!! میری میگی حتما 

این وقتی ی بار خیانت کرده یعنی دوباره هم میکنه اینو منی که ۱۹ سالمه میدونم شما چطور متوجه نمیشی اصلا 

این آدم ارزش دفاع کردن و احترام نگه داشتن رو نداره این آدم تو رو دوست نداره 

بازم اگر میخوای چشمات رو ببند ولی اگر بستی دیگه باز نکن چون دیگه اون موقع خیلی دیره ....

نکنی این کارو هااا این میخواد ۶ ماه با تو صیغه بکنه که دخترونگیت رو بدزده بعد ولت کنه و آبروت رو ببر ...

اره حتی اگه این کارو هم نکنخ کلی رفت و امد تو خونه زندگی ادم پیش میاد اگه خدایی نکرده کات شه بعدش و ب عقد منجر نشه من خیلی داغون تر از الان میشم چون عملا اون دیگه همسرم بوده و مثل طلاق میشه داستانمون

نه؟

بیخود!!! میری میگی حتما این وقتی ی بار خیانت کرده یعنی دوباره هم میکنه اینو منی که ۱۹ سالمه میدونم ش ...

اخه با هیچکدوم از کاراش و رفتاراش و حرفاش نمیخوند خیانتش

خیلی عجیب بود خیلی

بعدشم کلی گریه کرد و ..

الان ی مدته گذشته 

اگ دیدم خانوادشو بگم؟ یا بیخیال شم

قربونت بشم مهربون💗💗🥲ما هم تو خانوادمون اصلا اینطوری نبوده که صیغه کنیم کسی اگه کسیو میخواست ی مدت ...

خدا نکنه فدات شم💓

ولی خدا ازشون نمیگذره چه خوب که زود فههمیدی واقعا حیف. بود دختری مثل تو گیر این آدمای پست بیفته بشین فک کن کجای زندگیت چه کار خوبی کردی که خدا نجاتت داده خوااهر نازم بهتر از اینا قرارر بیاد سرراغت دلم روشنه❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خدا نکنه فدات شم💓ولی خدا ازشون نمیگذره چه خوب که زود فههمیدی واقعا حیف. بود دختری مثل تو گیر این آد ...

فدات بشم من مرسی عزیزدلم که باهام صحبت کردی 

خیلی مهربونی❤️ادم بعضی موقع گیج میشه انقد ادما دو رو میتونن باشن و عجیب!

حس میکنه اشتباه از خود ادمه شاید🥲💔

2809