2777
2789
عنوان

خیانت تو دوره اشنایی قبل عقد🥲

470 بازدید | 57 پست

اگه پسری که ادعا میکنه عاشقتونه و همه چیزش هم خوبه شغل خوب و ماشین و خونه اینا داره ولی تو دوره اشنایی خیانت میکنه درحالیکه قبلش کلی قسم ب زمین و زمان خورده بود این کارو نمیکنه، اگه همچین پسری خانوادش بگن فعلا باید صیغه موقت شین مثلا ۶ ماه تا اشنا شیم ببینیم دختر مورد قبوله یا نه

قبول میکنین؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

کات 

خدانگهدار

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

قطعا نه... این دیگه واقعا نیازی به سوال پرسیدن نداشت کاملا واضحه

کاش می دونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

عزیزم با دلت رو درواسی داری درست اومدی یکیی تاییدت کنه درست ولی هههیشکی این کار رو تایید نمیکنه به خودت. و زن بودنت احترام بذار جانم❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

نه 

به هیچ وجه گول نخور 

کسی بخوادت ، به خاطر تو دینشو عوض میکنه 

به یه پسری حس داشتم ، به چشمش نیومدم با اینکه از هرجهت در یک حدیم 💔

ولی رفته بود خواستگاری دختری ، به خاطره دختره میخواست شغلشو تغییر بده ک فقط جواب مثبت از دختره بگیره ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
عزیزم با دلت رو درواسی داری درست اومدی یکیی تاییدت کنه درست ولی هههیشکی این کار رو تایید نمیکنه به خ ...

میدونی بعضی موقع فکرمیکنم شاید من اشتباه میکنم😔 چون خیلی دوسش داشتم اونم همینطور ولی نمیدونم چرا اینطوری شد💔

۶ ماه زیاده چ خبره ، ۱ ماه نهایت دوماه اونم هفته دو بار نهایتش، اونم نه اینکه تنها بری یا سوار ماشین ...

منم اینو گفتم ولی بعدش همه چی سر من خراب شد فک کردن من مشکل دارم ک مخالفم 

نمیدونستن پسرشون خیانت کرده ک مخالفم با صیغه موقت

2809