2777
2789
عنوان

چرا زندگیم این شده

738 بازدید | 52 پست

سلام خلاصه بگم من به دختر ۲۵ سالم

نه اتاق دارم 

خونمون کوچیکه ۶۵ متره

شکست عشقی خوردم 

خاستگار خوب داشتم فامیلای حسود نزاشتن 

دختر عمم ۲۰ سالشه نامزد کرده همش منو حرص میده با کاراش و حرفاش که سنت بالا رفته و فلان 

من خیلی خستم واقعا چکار کنم واقعا ته ناامیدیم دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم از صبر کردن هم خسته شدم راحت بقیه شادن دوستانم و اطرافیانم هیچکدومشون مثل من نیستند ته ته تهش دیگه اتاق رو دارن راحتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

عزیزم دختر دایی های من همسن خودمن دوتا بچه دارن 

۲۲سالمه

بنا به دلایلی من ازدواج نکردم تو سن کم

الان هم دارم رو خودم کار می‌کنم و سعی می‌کنم انرژیم رو ببرم بالا که آدم درست حسابی بام پیدا بشه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

مجبورم به ادامه فعلا

من ۲۸سالمه و انقد طعنه زدن بهم و ازارم دادن ک مجردی ازدواج کردم و ای کاش نمیکردم دوساله تو جهنمم و ایشالا طلاق گرفتم ارامش ب زندگیم برمیگرده ، من درس گرفتم ک ب حرف دیگران اهمیت ندم

عؤم شوهر چیه باووو شماهم ی چی یاد گرفتید خاکبرسر هرچی شوهر والا منم همین توام نزدیک ۱ ساله ازدواج کردم چ گلی ب سرم زدم آخه والا مجردی بهترینها ازش لذت ببر حرف این‌و‌اونم ب کتفت بگیر تماااام

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
من ۲۸سالمه و انقد طعنه زدن بهم و ازارم دادن ک مجردی ازدواج کردم و ای کاش نمیکردم دوساله تو جهنمم و ا ...

من این حرف و میزنم به مامانم اخه پسر خالم خاستگارمه لاشی هست تن به ازدواج به ادم بد نمیدم ولی از این وضعیتم ناراحتم 

ایشالا زندگیت درست بشه عزیزم😔

من این حرف و میزنم به مامانم اخه پسر خالم خاستگارمه لاشی هست تن به ازدواج به ادم بد نمیدم ولی از این ...

من مث تو عاقل نبودم و ازدواج کردم روز عقد تو ارایشگاه اندازه کسیکه عزیزش مرده گریه کردم چون میدونستم اشتباهه عقدم ولی رفتم تالار و داخل فیلم مشخصه چقد داغونم و حتی شب حنابندون دعوا راه انداختم ک نمیرم سالن ارایشگاه و صبح مث خرای عالم رفتم ارایشگاه و هنوز ک هنوزه خودمو نبخشیدم بعد دوسال واقعا جهنمو تجربه کردم تو خداروشکر عقل داری و ب ازدواج غلط تن نمیدی

2809