2777
2789
عنوان

شوهرم به من شک داره عایا

626 بازدید | 67 پست

اسم کاری ک کرد رو چی باید گذاشت البته من خندم میگیره

ما مستاجریم طبقه همکف دو واحد و ی انباری رو پشت بوم واس صابخونس ک کلا شهر دیگه هستن وسایلاشون هس خونه رو سپردن ب من رفتن بعد مدت ها زن صابخونم زنگ زد گف چند تا فرش تو انباری دارم قراره پسرخاله هام بیان ببرن تو همراهشون باش مال تو رو اشتباهی نبرن(چون منم وسایل اضافمو نظیر فرشامو...گذاشته بودم)خلاصه اومدن فرشارو سوار وانت کردن خودشونم سوار موتورشون شدن رفتن منم با بچه هام خونه تنها بودم تا این دو تا پسرخالش ک رو موتور بودن از در خونه رفتن شوهرم همون موقع رسید من دم پنجره بودم دیدم ک با چ سرعتی رفت اونارو تعقیب کرد و برگشت با ی حالتی ازم پرسید ک اونا کی بودن منم واقعیت رو گفتم ولی کلی حالش گرفته بود البته من ب ی ورمم نگرفتمش ولی الان چند روز گذشته فکرم خراب ...امروز ک تلفنی با صابخونم درددل میکردم(اشنا هستیم و ارتباط داریم) جریانو گفتم میترسم شوهرم نکنه خودش ی غلطایی میکنه و ب من شک داره

البته من ب شوهرم گفتم خاستم پسر بیارمم مطمن باش تو وقتی رفتی جاده با خیال راحت میارم چون تا دو س روز نیست شوهرم عذر خاهی هم نکرد فقط گف تازه رسیده بودم خونه ک دوتا پسر جوان غریبه از در خونه بیرون رفتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

حق داشته 

باید شما از قبل همسرتونو در جریان میزاشتی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
حق داره شک کنه با این حرفایی که تو زدی

واا چی گفتم وقتی میگه وقتی رسیدم دوتا مرد جوان داشتن بیرون میرفتن چ انتظاری داشتی گفتم میخاستم مرد بیارم وقتی جاده ای میاوردم 

واا چی گفتم وقتی میگه وقتی رسیدم دوتا مرد جوان داشتن بیرون میرفتن چ انتظاری داشتی گفتم میخاستم مرد ب ...

شوخی میکنی؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
تو چرا اون حرفو زدی بهش ک اگه شک هم نداشته باشه ب شک بیفته

والا ب شک نیست چون ۵تا فرش بردن وقتی رف پشت بام و انباری رو دید فهمید چی ب چیه ولی بدم اومد رفت اونارو تعقیب کرد...من شوهرم همیشه جادس عین مرد پشتش هستم میخاستم مرد بیارم ک هرچی زیاده فرصت ن اینک وقتی خونس 

زشته گفتی پسر بیارم خونه

چون گف دوتا پسر از خونه دارن میرن بیرون چ انتظاری داشتی میخاستی تعقیب نکنم منم گفتم میخاستم پسر بیارم سر فرصت وقتی جاده بودی میاوردم نراینک وقتی تو محل هستی

نه شک نیست کار همسرتون طبیعی بوده خواسته بدونه کی هستن ..شما هم دیگه کشش نده ..

فکرم درگیره من دیگ ب خودش شک دارم چون اگ بهم اعتماد داشت میتونست بپرسه اینا کین رفتن بیرون جای تعقیب و...

2809