2777
2789
عنوان

شوهرم به من شک داره عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 67 پست
والا ب شک نیست چون ۵تا فرش بردن وقتی رف پشت بام و انباری رو دید فهمید چی ب چیه ولی بدم اومد رفت اونا ...

چقدر این حرف زشت و تکرار میکنی🤭😐 بخوام مرد بیارم‌ یعنی چی آخه؟!؟!؟ مگه‌ شما همسر و مادر‌ نیستی چرا باید این حرف و هی تکرار کنی،‌ الان مثلا‌ منت سرش میزاری‌ نیاوردی یا تهدید میکنی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر این حرف زشت و تکرار میکنی🤭😐 بخوام مرد بیارم‌ یعنی چی آخه؟!؟!؟ مگه‌ شما همسر و مادر‌ نیستی چرا ...

ن منت ن تهدید چون برگشت گف دوتا مرد از خونه بیرون رفتن و ربطش داد ب من منم ی جوری گفتم ک ب من ربط بخاد داشته باشه اونطوری میکنم

ن منت ن تهدید چون برگشت گف دوتا مرد از خونه بیرون رفتن و ربطش داد ب من منم ی جوری گفتم ک ب من ربط بخ ...

من نمیگم رفتار همسرتون درست بوده ولی شاید ترسیده وقتی دیده دو نفر غریبه از خونه اومدن بیرون، نگران شده .... ولی حرف شما فقط و فقط باعث شک و تردید برای همسرت میشه که ااا پس‌ من نیستم شاید کاری کنه

در واقع گل ب خودی زدی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2804
من نمیگم رفتار همسرتون درست بوده ولی شاید ترسیده وقتی دیده دو نفر غریبه از خونه اومدن بیرون، نگران ش ...

ن وقتی داشت ازم سوال میکرد قسنگ ب من ربطش داده بود همچین سوال میکرد کی بودن با تو چیکار داشتن منم گفتم گوشیتو ج میدادی یا دو ساعت تو خونه ات مینشستی میفهمی کین و چرا اینجان 

ولی در کل دلم شکست از رفتارش ی حالت انگار منتظره از من چیزی پیدا کنه 

ن وقتی داشت ازم سوال میکرد قسنگ ب من ربطش داده بود همچین سوال میکرد کی بودن با تو چیکار داشتن منم گف ...

🥺 حق داری حس بدیه 

چی بگم والا از دست این آقایون 

سر حوصله باهاش صحبت کن و بگو ناراحت شدی

خستم ازش همینک تو خونشم بخاطر بچه هامه کاش نبود هیچوقت

الهی ک درست بشه زندگیت عزیزم