2777
2789
عنوان

چرا مردم اینقدر فضولن 😐

269 بازدید | 34 پست

من دو ماه و نیمه زایمان کردم بچه شیر میدم شبا خیلی ضعف میکنم شوهرم هر شب که میاد خونه سر راه واسم خوراکی میخره گاهی هم کلا شکلات و .. میخره که با چای بخوریم

حالا سوپرمارکت سر کوچه مون برگشته بهش گفته این همه تنقلات و خوراکی رو واسه چی میخری بچه ت که نوزاده نمیتونه بخوره 😐 بعد که شوهرم بیشتر باهاش صحبت کرده بهش گفته فکر کردم مشروب می‌خورید واسه همین همش خوراکی و دلستر می‌خرید 😐😐😐 چقدر مردم فضولن یکی نیست بگه به شما چه آخه که چی میخوریم بعد مگه هرکی دلستر و کاکائو خرید واسه مشروب خریده؟ 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

سوپرمارکت محله ماهم به شوهرم گفته بوداین همه خوراکی میخری معلومه مشروب خورقهاری شوهرمم گفته بودبچه کوچیک دارم برااون میگیرم

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

سره ماه ازفروشگاه کلی خوراکی بخریدخب،دیگ مجبورهم نیستید به کسی جواب پس بدید

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

چ فکره منحرفی داره پس اینجوری باشه کلا خابگاه ما مکانه ..... من کلن با همینا زنده ام اینقد ک دوست دارم از این خوراکیاها

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2809