2777
2789
عنوان

چرا مردم اینقدر فضولن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 34 پست
سره ماه ازفروشگاه کلی خوراکی بخریدخب،دیگ مجبورهم نیستید به کسی جواب پس بدید

خب با کارتن کیک و بیسکوییت می‌خریم ولی گاهی من هوس میکنم شوهرم می‌ره میخره یا سر راه میخره 

مثلا دیشب هوس دلستر و چیپس کرده بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم یه بار رفتم فروشگاه کلی خوراکی خریدم طرف برگشت گفت برای طعم میخواید؟ من گفتم خدایا طعم چیه دیگه گفت منظورم همون کنار مشروبه، میخواستم بزنم دهنش بگم مرتیکه من نمیدونم طعم چیه بعد این کثافت کاریا رو میچسبونی بهم؟ اصلا به توچه

خب با کارتن کیک و بیسکوییت می‌خریم ولی گاهی من هوس میکنم شوهرم می‌ره میخره یا سر راه میخره مثلا دیشب ...

اصلا هرچییییییی

به اون چه

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
آخه ما مذهبی هستیم اصلا اهل این چیزا نیستیم 🙁

حالا جدا از فضول بودن اون فروشنده

شما واقعا چرا اینقدر چیزای بی ارزش می خوری؟؟ کیک و کاکائو برای خانم شیر ده؟!!!!!

همین هزینه رو بده گردو و بادوم پسته بخور روزی ۴-۵ تا دونه کافیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من موندم چجوری به خودشون حق دخالت میدن و راجب خرید کردن بقیه نظر میدن؟😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
حالا جدا از فضول بودن اون فروشندهشما واقعا چرا اینقدر چیزای بی ارزش می خوری؟؟ کیک و کاکائو برای خانم ...

عزیزم آجیل هم میخورم ، خرما و گردو هم می‌خورم ولی دلستر چون مایعات هست شیر رو زیاد میکنه بقیه ش هم خب هوس میکنم میخره

2809