2777
2789
عنوان

رفع جای جوش چال شده روی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 70 پست
خب منم ترمیم کنندم سیکالیفته، قرص جوشان ویتامینcهم میرم میخرم اگه شما باهاش خوب شده صورتتون😍فقط از ...

تا زمانی که جوش فعال داری به هیچ عنوااااان از لایه بردار و اسکراب استفاده نکن

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداداشم میگه چشمت زدن چون دقیقا یه هفته بعد عقدم اینجوری شدم.ممنونم از راهنمایی تون میشه لطفا بگین ...

احتمال بعد اصلاح صورت که منافذ باز میشه و پوست حساس .اون کرمی که برا میکاپ عقدت استفاده کردی یا خیلی سنگین بوده یا به پوستت نساخته .منم یه عروسی رفتم اولین بار یک‌کرم استفاده کردم پوستمو‌واقعا خوب و صاف کرده بود ولی سنگین بود بعد اون عروسی بدبختی من شروع شد با حمله جوشا ...تا اینکه رفتم دکتر و گوشت بعد کلی درمان خوب شدن ولی جاشون هنوز که هنوز هست یه کم ...منم فکر میکردم چشمم کردن خخخخخ نگو‌ از کرم بوده.

اتفاقا باید جوش هارو خالی میکردی دکترهای بیشعور و نفهم به منم گفتن دست نزن صورتم پر از چاله شد

منم همینو میگم صورت منم پراز چاله شده دکترا گفتن دست زدی نباید دست بزنی ولی دقت کردم هر کدومو خالی میکنم جاشون چندروز قرمز میشه و میره ولی اونایی که گذاشتم بمونن گود شده

یه محصول کره ای هست به نام ریدل شات،میکرونیدلینگ خانگیه درواقع و برای درمان ناهمواری های پوست به کار ...

اسمشو زدم تو نت دیدمش الان خیلی خفنه.ممنونم از راهنمایی تون،دستتون دردنکنه❤️🌹🙏🏻

خب منم ترمیم کنندم سیکالیفته، قرص جوشان ویتامینcهم میرم میخرم اگه شما باهاش خوب شده صورتتون😍فقط از ...

قرص جوشان ویتامین c باعث میشه زودتر زخم خوب بشه 

و لک های جای جوش رو کمرنگ تر میکنه

ولی نباید ترمیم کننده و لایه بردار رو همزمان با هم استفاده کنی خوب نیس

باید یکی دو هفته از قطع ترمیم کننده بگذره ک استفاده کنی

اره همین بود کرم لایه بردار

حتما شبا قبل خواب استفاده کن و نور نباید ب صورتت بخوره

روز هم باید از ابرسان مخصوص پوستت و ضدافتاب استفاده کنی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص جوشان ویتامین c باعث میشه زودتر زخم خوب بشه و لک های جای جوش رو کمرنگ تر میکنهولی نباید ترمیم کن ...

اینایی ک گفتم فقط تجربه شخصی خودم بوده واسم تاثیر گذار بود 

انشاالله واسه شما هم تاثیر گذار باشه 

قبل استفاده از لایه بردار حتما تست حساسیت رو دستتون انجام بدین و بذارین یکی دو ساعت بگذره اگه پوستت ملتهب نشد و باعث خارش و ...نشد بعد میتونی واسه صورتت استفاده کنی 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این سرم رو میگین؟ باعث ازبین بردن جاهای جوش صورت میشه؟حتی گودی شم پر میکنه؟

بله عالی دعام میکنی بزنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست