2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیدگاهم درسته یا غلط

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست

اگه واسه زندگیت جواب می‌ده ادامه بده زندگی توئه. 

من نمی‌تونم به اینده فکرنکنم اگه قراره ۵۰ سالگی کرایه نشین باشم و چون دیگه کار نمی‌تونم کنم  نیاز مالی به بقیه داشته باشم یا هیچ پس اندازی واسه بچه هام نداشته باشم الانم بهم خوش نمی‌گذره. به نظرم تعادل خیلی بهتره به اندازه لذت از اکنون و به اندازه آینده نگری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم ابنده مگ چقدر زنده ایم حال خونه بخرم تو پیری میخام چیکار میفتم میمیرم چهار روز دیگ

دو سه سال بشدد سختی بکش ی عمر راحت زندگی کن الان ی اتفاقی خدای نکرده بیوفته ک نیاز ب پول داشته باشی خونه یا چیزی داری ک بفروشید اون بدهی‌ رو بدی ؟

به شکا تضمین دادن شصت سالگی میمیرید؟! بیشتر موندین چی؟ دور از چون درگیر بیماری سخت شدین چی؟ اجاره چن ...

من مشکلم مسکن ندارم چندتا مثال زدم ک دستتون بیاد شخصیتم چجوریه دیدگاهم رو گفتم ب مسائل الان مشکل شما فقط خونه؟

ب نظرم ادم بایذ جمع کنه خونه و ماشین بخره بعد از زندگیش لذت ببره کنارشم پسند انداز کنه برای بچه ها

بهترع فکر اینذه باشیم ولی ن اونقدر که اصلا از زندکی تو زمان حال لذت نبریم

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

تو ایران غلطه 

ادم باید پس انداز داشته باشه برای روز مبادا 

دور از جون پیری مریضی چیزی 

حالا از بچه بگذریم که بزرگ‌نیشن تاره اول خرج و مخارجشونه 

ما الان دو سال حقوقمون ب اخر ماه نمیرسه زندگی سخت شده باز از پس انداز گاهی برداشت میکنیم 

مثلا دخترم امسال کامپیوتر اورد برای خرید لپ تاپ یا پارسال کنکوری بود برای کلاس هاش از انجا برداشتیم 

ب قول قدیمیا وقتی از جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود

فعلا امضا ندارم

ن عزیزم دیدگاهت غلط نیست اما ب اینم فکر کن روزگار همینجوری نمیمونه شما ب ی جایی میرسی ک دیگه توان مستأجری مثلأ نداری خوبه همونقدر ک تو زمان حال زندگی میکنیم اینده نگر باشیم و از گذشته هم درس بگیریم

دو سه سال بشدد سختی بکش ی عمر راحت زندگی کن الان ی اتفاقی خدای نکرده بیوفته ک نیاز ب پول داشته باشی ...

اره نامزدم خونه داره اما نوساز نیس مال سال  ساختش۸۷ اما متراژ بالاس  چند تومن بزاریم رو اجارش میشه ی خونه اوکی اجاره کرد گفتم من نمیام تو این خونه اینو بده اجاره ی خونه نوساز اجاره کن 

من مشکلم مسکن ندارم چندتا مثال زدم ک دستتون بیاد شخصیتم چجوریه دیدگاهم رو گفتم ب مسائل الان مشکل شما ...

بله

تا وقتی حداقل های زندگی مثل خونه و ماشین ایمن فراهم مشده دیدگاه شما اشتباهه

اما بعدش دیگه همه چی بستگی داره به نحوه لذت بردن شما از زندگی

اگر از ارتقا خونه و ماشین لذت میبرید براش پس انداز کنید

اگر هم از خرج های دیگه حالتون خوب میشه همون کار رو انجام بدین

دیدگاهت مورد احترامه

پدر بزرگ مادری من در جوانی زیر کرسی یه سره خواب بود مادر بزرگم قالی میزد از شانس موقع جنگ یه ساواکی در حال فرار کارخونه شو در ازای قالی ابریشم به پدر بزرگم فروخت و الان بسیار ثروتمنده

یه پدر بزرگ دیگه ام کشاورز بود و شب روز زحمت میکشید و تا دم مرگ تو فقر بود الان چنان ارثی باقی گذاشته که با ده تا بچه بازم بعد تقسیم کلی پول به بچه هاش میرسه

من فکر میکنم همیشه هم اونی که براش می‌جنگیم نمیشه

ن عزیزم دیدگاهت غلط نیست اما ب اینم فکر کن روزگار همینجوری نمیمونه شما ب ی جایی میرسی ک دیگه توان مس ...

اره اینم حرفیه ......مشکلم اینه ولخرجم تحمل ندارم ی چی بخوام نتونم بخرممم برا همین چیزی تهش نمیمونه شاید باید اخلاقم عوض کنم

اره اینم حرفیه ......مشکلم اینه ولخرجم تحمل ندارم ی چی بخوام نتونم بخرممم برا همین چیزی تهش نمیمونه ...

ی خانم همیشه باید براخودش پس انداز داشته باشه الان من از دیروز باشوهرم دعوام شده گفته خرید نمیکنم پولم نداد ک خودم خرید کنم اگه پول نداشتم باید از گشنگی میمردم