2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیدگاهم درسته یا غلط

282 بازدید | 30 پست

من ادنی ام دوس دارم تو لحظه زندگی کنم اگ قرار باشه ی خونه با چص تومن چص تومن پول بخریم ترجیحم اینه نخریم تا اخر اجاره نشین باشیم مگ قراره چقدر عمر کنم ک بخام خونه بخرم اگ ۱۵۰ سال عمر میکردم اوکی ۳۰ سال مث خر کار میکردیم میخردیدم اما نکه عمر انسان ۵۰ ۶۰ ساله 

ب نظرتون دیدم غلطه؟؟؟ خیلی پرخرجم و تو لحظه زندگی میکنم مثلا الان ماشینمون دنا با همین اوکی ام ترجیحم اینه جای اینکه مث چی پول جمع کنم بهتر بخرم خرج کیف حالم کنم 

یا مثلا نخورم نپوشم ک صوهر خونه بخره تهشم بگ۶ تو فلانی پس ن همون مث چی خرج میکنم کیف میکنم 

دیدگاهم غلطه؟

بله شما فقط به خودت فکر می‌کنی بچه ای اگر در کار باشه باید به آینده اون اول فکر کنی. آره اگر بچه نداشته باشی و دلت نخواد کلا داشته باشی بحثش متفاوته ولی بچت نباید از صفر شروع کنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو لحظه زندگی کردن خوبه ولی به این فکرکن تو همون ۴۰ ۵۰ سالگی دیگه حوصله نداری دنبال خونه بگردی اسباب کشی کنی یا استرسش رو داشته باشی.....

من خیلی ها رو دیدم به فکر فرداشون نبودن و بعدا خیلیییی ضرر کردن

اگه میتونی تضمین کنی شرایط مالیت ثابت میمونه و هیچ وقت به مشکل میخوری اره 

مثلا طرف یهو پول لازم میشه مجبور میشه خونه رو بفروشه بره اجاره نشینی از پولش استفاده کنه ولی اگه خودش اجاره نشین باشه کی تضمین میکنه صاحب خونه خونه بهش بده؟

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اگه بچه داری بله 

کلا آدم باید همیشه یه مقدار پس انداز داشته باشه حالا نممیگم باهاش خونه و ماشین بخره چون تو این زمونه با این پولا نمیشه خونه و ماشین خرید ولی شاید سال بعد پول پیش خونه دو برابر بشه...شاید خیر یا شری پیش بیاد که نیاز به استفاده از پس انداز باشه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
خوبه در لحظه زندگی میکنی ولی بریز به پاش الکی داری آینده نگرهم باش کمی

کدوم ابنده مگ چقدر زنده ایم حال خونه بخرم تو پیری میخام چیکار میفتم میمیرم چهار روز دیگ

کدوم ابنده مگ چقدر زنده ایم حال خونه بخرم تو پیری میخام چیکار میفتم میمیرم چهار روز دیگ

فکر کن الان ۷۰ یا ۸۰ ساله شدید  ، جون دارید کار کنید اجاره بدید؟ سر سال میگن یا .....تومن بزارید رو پول پیش و احاره یا بلند شید . میخواهبد چی کار کنید ؟ 

ببین بحث خونه و سرپناه فرق داره واقعا

حتی شده یه خونه نقلی باید باشه

توی این مملکتی که وضعیت اقتصادی ثبات نداره و هیچ کس نمیتونه وضع دو سال بعد رو پیش بینی کنه حقیقتا تا میانسالی بدون خونه موندن بی فکریه و باهث کیشه توی سم بالاتر اسایش و ارامش روانتون به خطر بیوفته

کلا تعادل توی زندگی خوبه

نه خساست نه ولخرجی 

درست و حساب شده خرج کنید

به شکا تضمین دادن شصت سالگی میمیرید؟! بیشتر موندین چی؟ دور از چون درگیر بیماری سخت شدین چی؟ اجاره چندین برابر شد چی؟