2777
2789
پس برو صفحه ی اول تاپیکت رو بخون تا ببینی چی گفتم چی نگفتم 😐

ولش کن بحث باهاش فایده نداره

گسی که میگه خانم پزشک میشه همسر یه بیکار، بزار خودشم بگرده دنبال یه دختر زیر ۲۸ با این شرایط ببینه پیدا میکنه یا نه😵‍💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مل ک مث دخترا ازدواج برامون بهشت نیست ک حالا مثلا خودکشی کنیم کلی مشکلات اضافه میشه

خب اگه ازدواج برات مهم نیست پس چرا در موردش تاپیک زدی؟! عجیبه واقعا ... دو ساعته داریم طرف رو متقاعد می کنیم خیلی پسرها ایده آل نبودن ولی ازدواج کردن اول اینو قبول نمی کردی 

حالا داری میگی دخترای پزشک با پسر معلمم ازدواج می کنن ، خب داری حرفای خودتو نقض می کنی که! اگه چنین دخترای کم توقعی وجود دارن خب تو برو باهاشون ازدواج کن دیگه مشکلت چیه 

والا من دنبال پزشک نیستمشما دختر پزشک مثل اینکه دوست داری هی اینو مثال میزنی زن همکارت پزشکه حرص میخ ...

خیلی خوبه اتفاقا . شاسی زیر پاشه . دمش گرم . من نمیتونم . ولی اون تونست . 

والا من دنبال پزشک نیستمشما دختر پزشک مثل اینکه دوست داری هی اینو مثال میزنی زن همکارت پزشکه حرص میخ ...

معلومه ک پزشک بهتره ! . مزد وزن نداره . شما هم توقعتو تا سقف ببر بالا کی ب کیه

خب اگه ازدواج برات مهم نیست پس چرا در موردش تاپیک زدی؟! عجیبه واقعا ... دو ساعته داریم طرف رو متقاعد ...

دوست،عزیز الان افغانیام ازدواج میکنن ده تا بچه میارن . بنظرت مشکل من صرفا ازدواجه؟

معلومه ک پزشک بهتره ! . مزد وزن نداره . شما هم توقعتو تا سقف ببر بالا کی ب کیه

من درحد خودم و شرایطم توقع دارم نه بالاتر نه کمتر

بماند که همکارام به مرد پزشک هم ازدواج کردن خیلیاشون ، ولی کیلیک نیستم رو این موضوع پزشک باشه ال باشه مهم عقاید و تفکرات و اخلاقشه مهم تفاهمه هست نه صرفا مثل شما پزشک مثل اینکه خیلی دوست داری😵‍💫

😂😂 نه بابا ما انقد داغونیم ک خودمون از خودمون خندمون میگیره ولی خب نسبت ب اونی ک میخواستیم بشیم

منظورم اینه بخاطر اینک میگی دختر ۲۸ سال نمیخوای آخه چ پولدار چ غیر پولدار دوس دارین دختر بچه ۱۲ ۱۳ بگیرین خیلی زشت بود حرفت....چون اونم رفته بود خواستگاری دختر ۱۴ ساله همه فک و فامیل دخترا ک فهمیده بودن همسایه ها دخترا در این رده سنی داشتن زنگ میزدن .....واقعا چرااااا......ولی اون پسر قید ازدواج رو زد چون فهمید ک باید با همسن خودش ازدواج کنه  و همونجور ک اون بخاطر سن کم دختر رفته خواستگاری و دختراهم ک خودشون چیزی نمیدونن خانوادشون بخاطر پول پسره زنگ میزدن و شوهرم گفتش سن دخترا پایینه حداقل سنی ک باید برا پسر عموم باشه ۳۲ ۳۳. عجیبه ک برات ۲۸ سن زیادیه.....خیلی حرفت زشت و بد بود پس دخترام خوب کاری میکنن پسر پولدار رو بخاطر پولشون میخوان همونجور ک پسرا دختر رو بخاطر سنشون میخوان فقط میخوان