2777
2789
خوب منم میکم حرفت اشتباس . وقتی میبینم ک ی پزشک میره با ی دبیر هنرستات ازدواج میکنه !نتیجه میگیریم ش ...

چندتا خانم پزشک مگه رفتن با معلم ازدواج کردن که اونی کرددی ملاک خودت؟!!! دقیقا این کامنت من چه ربطی به بالا بودن توقع من داشت؟!!!

اینکه میگم اغلب خانمای پزشک با مرد معلم ازدواج نمیکنن دنبال هم رده خودشونن یعنی توقع من بالاس؟!! 

دیه شما باور کنیی نکنی اهمیت نداره مهم زندگیه خودمه میدونم که این موردا هست حالا شما بگرد شاید دختر ...

شما هم با تدریس خصوص بکرد استاد دانشگاه با اسب سفید بیاد برات . البته کاربرای اینجا کلا توقعشون،بالاس . باید بری تو زندکیشون تا ببینی همونیه ک هستن یا نه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا خانم پزشک مگه رفتن با معلم ازدواج کردن که اونی کرددی ملاک خودت؟!!! دقیقا این کامنت من چه ربطی ...

شما بگو چنتا پزشک رفتن خانم معلم کرفتن؟

مرد پزشک،هم میره یکی از کادر درمان میگیره . از اینی ک هست پولدارتر بشه حداقل درکش کنه

چندتا خانم پزشک مگه رفتن با معلم ازدواج کردن که اونی کرددی ملاک خودت؟!!! دقیقا این کامنت من چه ربطی ...

ولش کن اگه این چیزی که این اقا میگفت درست بود که تا الان مجرد نمیموند

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

دقیقا توقعت با ی تدریس خصوصی خیلی بالاس . معلم ک هیچی . من پزشک،خانم دیدم با بیکار ازدواج کرده . اون همکار ما ک مهندس برقه

شما هم با تدریس خصوص بکرد استاد دانشگاه با اسب سفید بیاد برات . البته کاربرای اینجا کلا توقعشون،بالا ...

استاد دانشگاه نمیخواد بیاد همون پتروشیمی و ماشین سازی و... که میان مشکل ندارم فقط مثل شما از لحاظ اخلاقی نباشن حله

اشکالش رو اگه حرف من قبول نداشتی میتونی بری از مشاورای ازدواج بپرسیاشکالش همون جاس که شوهرت مثلا وار ...

ببین من منکر استثناهای دیگه نمیشم .ولی این چیزا تو همه مدل رابطه ها ممکنه پیش بیاد

طرف دیدم با ۳۰ سال سن ی توقعاتی از شوهرش داره ک برا منه ۲۳ ساله احمقانه و بچگانس و سر همینم زندگیشون بهم خورده

اتفاقا واسه همینه مشاورای ازدواج میگن در کنار سن شناسنامه ای باید اون بلوغ فکری و شخصیتی باهم مقایسه بشه

خب شما مگه ۶ ۷ سال اختلاف و قبول نداری؟ دیگه ۳ ۴ سال بیشتر بودنش ن میاد تو خامیه خانوم اثر بیشتر بزاره ن تو پیرتر دیده شدن اقا تاثیر بزاره

من شرایط اسی و نمیدونم واقعا .فقط خاستم بگم اگعه وااقعا شرایط طرف ایده ال باشه تفاوت سنی تاثیری تو رابطه نخاهد داشت و من خودم ی نمونشم.

مثلا همسر من ب چشم ی دختر بچه ی خام بهم نگاه نکرد هیچوقت چون خودش از اول تو همه چی مشارکتم داد .چون قصدمون زندگی بود ن صرفا ی وصلت 

والا مل ک مث دخترا ازدواج برامون بهشت نیست ک حالا مثلا خودکشی کنیم کلی مشکلات اضافه میشه

دقیقا توقعت با ی تدریس خصوصی خیلی بالاس . معلم ک هیچی . من پزشک،خانم دیدم با بیکار ازدواج کرده . اون ...

باشه شما راست میگی فقط میتونم ازین به بعد به حرفاتون بخندم شمما ادامه بده😂

والا مل ک مث دخترا ازدواج برامون بهشت نیست ک حالا مثلا خودکشی کنیم کلی مشکلات اضافه میشه

والا الان شما تاپیک زدی و از مجردی مینالی منم اگه پسریو دوس نداشتم هیچوقت به ازدواج فکر نمی کردم الان تو رفاه کاملم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

دقیقا

میگه خانم پزشک اومده با مرده بیکار ازدواج کرده

خودشم دنبال دختر زیر ۲۸ هست با شغل خوب

بشینه تا پیدا کنه😂

باشه شما راست میگی فقط میتونم ازین به بعد به حرفاتون بخندم شمما ادامه بده😂

چیزی ک من از این تاپیک فهمیدم اینه ک روز ب روز توقعات دخترا در ایران بیشتر میشه . و در نتیجه تمایل مردها برای ازدواج کمتر . ازداوج کمتر . طلاق بیشتر . چون پول زندکیرو نگه نمیداره . 

والا الان شما تاپیک زدی و از مجردی مینالی منم اگه پسریو دوس نداشتم هیچوقت به ازدواج فکر نمی کردم الا ...

خودش کارای خودشو نقض میکنه

اومده تاپیک ازدواج زده، بعد میگه برام مهم نیست شما دخترا براتون مهمه😂 چقدر تو این تاپیک خندیدم😂

دقیقامیگه خانم پزشک اومده با مرده بیکار ازدواج کردهخودشم دنبال دختر زیر ۲۸ هست با شغل خوببشینه تا پی ...

من اینایی ک دیدم یک در هزار بود .جوش نزن . پزشکشم میاد برات