قراره با شوهرم اقدام کنیم واسه پسر ،یه دختر گل دارم باید گرمی بخوریم یه ۲۰ مورد گفتن قاطیشون کنیم انقد طعمش بده، آجیلا و عسل ،دوشاب، پودر سیر،زنجبیل دارچین تخم تره و یه چیزایی عناب و کشمش کلا گرمیه چکار کنم من به زور دو تا عاشق خوردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از اونایی هستی که به هر دری میزنی که پسر داشته باشی
من بچه دارم اونم تو اولین اقدام بدون هیچ دری بزنم خدا بهم یه پسر ناز و دوست داشتنی داد که خدا را برا داشتنش هزار بار شکر میکنم ولی اگه بچم دختر هم بود رو چشمام جا داشت تو برو یه فکری به حال خودت بکن که درونت پر از عقده شده
از اونایی هستی که به هر دری میزنی که پسر داشته باشی
االان اگه خودشو به هردری بزنه که دختر داشته باشه دیگه هیچ مشکلی نبود،اتفاقا شما هم داری تبعیض جنسیتی قائل میشی،بیاید به سلیقه همدیگه احترام بزاریم،هم دختر خوبه هم پسر هر کی هرچی میخواد انشالله خداوند بهش بده
انشاالله که همونی که میخوای بشه ولی زیاد سخت نگیر رژیم درصد خیلی کمی تاثیر داره
من کلا طبعم سرده یعنی فقط ترشی و دوغ و اینا میخورم یه بچم دختر شد یکیش پسر
یکی هم میشناسم شش ماه رژیم سخت پسر گرفتن آخر هم دختر شد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️