2777
2789
عنوان

وای بچه ها من هر روز باید سه قاشق از این زهرمار بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اونایی هستی که به هر دری میزنی که پسر داشته باشی

من بچه دارم اونم تو اولین اقدام بدون هیچ دری بزنم خدا بهم یه پسر ناز و دوست داشتنی داد که خدا را برا داشتنش هزار بار شکر میکنم ولی اگه بچم دختر هم بود رو چشمام جا داشت تو برو یه فکری به حال خودت بکن که درونت پر از عقده شده

اگر کسی به قول شما فضولی نمی‌خواست،تاپیک نمیزداستارتر میدونه با زدنِ تاپیک نظرات براش سرازیر می‌شنما ...

خدا این وسط بی تقصیر ترینه خدا وسط را ب طه ی زن و شوهر چکار داره؟ 

2804
اگه عقل داشتم که با توعه بدتر از خودم بحث نمیکردم دیگه هم ریپ نزن حوصلتو ندارم

چرا بحث میکنید بعد کم میارین و حرف حسابی میشنوی و جواب ندارین بی حوصله میشین میگین ریپ نزن خیلی بچه ای خیلی 

از اونایی هستی که به هر دری میزنی که پسر داشته باشی

االان اگه خودشو به هردری بزنه که دختر داشته باشه دیگه هیچ مشکلی نبود،اتفاقا شما هم داری تبعیض جنسیتی قائل میشی،بیاید به سلیقه همدیگه احترام بزاریم،هم دختر خوبه هم پسر هر کی هرچی می‌خواد انشالله خداوند بهش بده

خدا این وسط بی تقصیر ترینه خدا وسط را ب طه ی زن و شوهر چکار داره؟

وا

پس ما تعیین کننده جنسیت بچه هستیم؟لابد دکمه‌ای چیزی داره بزنیم

تغذیه

ژنتیک

شرایطِ اسپرم و رحم 

خالقِ ا‌ولیه‌ی این‌ها کی هست احیانا؟!

اصلا نفسِ به وجودآمدنِ بچه و اساسِ کار ،خواسته‌ی کی هست احیانا؟

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

االان اگه خودشو به هردری بزنه که دختر داشته باشه دیگه هیچ مشکلی نبود،اتفاقا شما هم داری تبعیض جنسیتی ...

اینجا فقط باید دختر دوست داشته باشی خیلی هم خوشحالن از طرز فکرشون و متوجه نیستن این حرفا هم از اونور بوم افتادنه 

عزیزم تا حالا به این فکر کردی کسی که دوقلو دختر و پسر میاره چه رژیمی داشته؟مگه همه چی یکسان نبوده؟پس چطور یکیش دختر و یکیش پسر شده؟

پس یعنی تغذیه  و این رژیمل تاثیر چندانی ندارن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
پسر چه کوفتیه که ملت خودشونو کشتن

درست حرف بزن چرا کوفت؟ خب دلش میخواد از هر دو داشته باشه

من نمیدونم چرا بعضیا انقد گارد میگیرن نسبت ب این قضیه

الان اگه میگفت دختر میخوام همه میگفتن وای نازی الهی...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

انشاالله که همونی که میخوای بشه ولی زیاد سخت نگیر رژیم درصد خیلی کمی تاثیر داره

من کلا طبعم سرده یعنی فقط ترشی و دوغ و اینا میخورم یه بچم دختر شد یکیش پسر

یکی هم میشناسم شش ماه رژیم سخت پسر گرفتن آخر هم دختر شد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ناهمسانن

عزیزم منظور من این بود جنسیت ربطی به رژیم نداره.کسی کع دوقلو دختر و پسر میاره،شرایط بارداریش یکسان بوده اما جنسیت متفاوت شده‌

دوقلوهای دختر و پسرو  میدونم نا همسانن.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
2809