2777
2789
عنوان

شما بودید چه جوابی میدادید

179 بازدید | 18 پست

مادرشوهرم بعد از چند ماه از سفر اومدن

خونه ما خیلی بهش نزدیکه

خواهرشوهرم بهم پیام داده چرا نرفتی خونشو تمیز کنی؟ البته نه با لحن تند ولی میگه خونش پر از خاک و آشغال توقع داشته با یه بچه کوچیک برم تونشو تمیز کنم

خب میرفتی تمیزمیکردی چ اشکالی داشت. اونا هم خانواده شوهرتن، بهت احترام گزاشتن تو رو واسه پسرشون گرفتن میتونستی بگی بچه اذیت میکنه یا اینک بیا باهم بریم تمیزکنیم 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
خب میرفتی تمیزمیکردی چ اشکالی داشت. اونا هم خانواده شوهرتن، بهت احترام گزاشتن تو رو واسه پسرشون گرفت ...

من وقت نداشتم و همیشه تاجایی که تونستم بهشون رسیدم

در این موارد عروس رو مقدم میدونن

بگو شرمنده بچه کوچیک دارم اذیت میکنه حتی خونه خودمونو نمیرسم درست حسابی تمیز کنم

گفتم میگه حداقل وقتی اومدن صبح میرفتی اونجا بچه رو مامانم نگه میداشت تو تمیز میکردی

گفتم میگه حداقل وقتی اومدن صبح میرفتی اونجا بچه رو مامانم نگه میداشت تو تمیز میکردی

بگو خب عزیزم وقتم حسابی پره نمیرسم باید میرفتم تا جایی اگه میتونستم دریغ نمیکردم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من وقت نداشتم و همیشه تاجایی که تونستم بهشون رسیدمدر این موارد عروس رو مقدم میدونن

همیشه کمک میکردی این دفه هم کمک میکردی. میگفتی خودتم بیا با هم بریم تمیزکنیم بچه رو هم نگهدار

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

2809