2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عکس بینی هم پاک میکنید

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
عکس اتاق عملو فرستادم قوس داده ولی الان صاف صافه

خوب تو اتاق عمل همون لحظه ورم نداره بعد ازچند ساعت که ورم میکنه باید منتظر باشی تا ورمش بخوابه تو گوگل بزن چی نباید بخوری که زودتر خودشو نشون بده مثلا نمک باید کم بخوری 

ولی خداییش قشنگه

خدا کنه صبرم نتیجه داشته باشه با بچه کوچیک سخته برم دوباره ترمیم

قطعا صبرت نتیجه میده من دماغم استخوانی بود و از تمام مریض های دکتر ورمم کمتر بود چون خیلی خیلی رعایت میکردم

اما نوکش گنده بود دوتا نیم رخم قرینه نبود بعد ۷ماه من میگفتم این دیگه همینجوری میمونه دیگه چه تغیری قراره بکنه همه میگن استخوانی تا ۶ ماه تغیر میکنه الان تازه بعد ۹ ماه چند روزه واقعا متوجه شدم نوکش جمع شده و نیم رخ ها قرینه شده یه برجستگی هم کنار تیغه دماغم بود اونم تازه خوب شده

قطعا صبرت نتیجه میده من دماغم استخوانی بود و از تمام مریض های دکتر ورمم کمتر بود چون خیلی خیلی رعایت ...

مرسی گلم از راهنماییت من گوشتی با پوست ضخیم بودم