2777
2789
عنوان

بعضی ها ظرفیت روح و روانشون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست
ببین یه بار من کوتاهی کردم رفت عقد کرد بعد طلاق گرفت اومد دوباره.گفتم اوکی .خانوادمو قانع کردم رفتیم ...

این آدم زندگی شما نبوده همون بهتر که رفت

من به این باور دارم خدا هرکسی که تو زندگی آینده قراره از آدم اصلیه که میاد به زندگیمون شدیدتر بهمون لطمه بزنه بارها بهمون نشون میده که دلمون از طرف شکسته و سرد بشه

نه غصه بخور نه برو تو فاز دپ و غم

ایشون تکلیف زندگیش شاید تو. دست خودش نبوده شایدم حرف خانوادش رو ترجیح داده و هزارتا اما و اگر دیگه که ما بی خبریم

اصل مطلب اینه که شمارو نخواسته اگه واقعا شمارو میخواست خانوادش رو راضی میکرد

و اگه واقعا هم شما ایشون رو میخواستین به یبار جواب رد شنیدن پا پس نمیکشیدین

نکنید اینکارو زندگی ادامه داره خودتو دوست داشته باش اول... هیچکس خودت نمیشه آیندتونو خراب نکنید

یه جمله فقط میگم.مغزم دیگه کار نمیکنه.باور کن توی این یه سالی که ازدواج کرده انقدر کارای احمقانه انجام دادم که حد نداره.از استعفا بگیر تا پول هایی که به باد دادم.

هیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاثیرشو گذاشت دیگه.من از کارم استعفا دادم.ماه دیگه یه ساله که ازدواج کرده.اصلا روح و روانم بعد ازدوا ...

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی به این فک کن قطعا ازدواج با ایشون برات سختی های زیادی به بار میاورد ادم متعهدی نمیشد قطعا

2804
این آدم زندگی شما نبوده همون بهتر که رفتمن به این باور دارم خدا هرکسی که تو زندگی آینده قراره از آدم ...

من فکرم این بود که یکم حساسیت خانوادش کم بشه تا بازم برم خواستگاریش.نذاشت که نذاشت.دیگه نمیدونم تو خونشون چخبر بود

هیچ

یه جمله فقط میگم.مغزم دیگه کار نمیکنه.باور کن توی این یه سالی که ازدواج کرده انقدر کارای احمقانه انج ...

از نو شرو کن چیزی نشده یه ادم که حس میکردین دوستون داشته دروغگو از آب درومده و براش فرقی نمیکرده با کی ازدواج کنه ۱۰ سال دیگه پشیمون میشین نکنید اینکارو به زندگی بچسب 

یه جمله فقط میگم.مغزم دیگه کار نمیکنه.باور کن توی این یه سالی که ازدواج کرده انقدر کارای احمقانه انج ...

بشو حسرت براش چرا بحای پیشرفت باید پسرفت کنی ،ایشون الان داره زندگیش رو میکنه براشم هیچ اهمیتی نداره  حال شما

بعد میخوای با کارای احمقانه زندگیت رو بزاری تو سراشیبی

برای یه زن هیچی بدتر از این نیست که مردی که ردش کرده هر ردز پیشرفت کنه و موفق تر بشه این مرد رو بخوادم نمیتونه فراموش کنه

حالا ببین.تو نمیدونی چقدر با من میگفت فقط بیا بقیش با من.

چی بگم بخدا شاید خوشی زده زیر دلش ،شاید دوست نداشته و اون طرف ک باهاش عقد کرده موقعیتش بهتر بوده ،شاید ب حرف خانواده اش کرده و.... ب هرحال رفته دیگ خودتو اذیت نکن قطعا ی روزی یکیو پیدا میکنی ک از رفتن عشق الانت خوشحال هم میشی 

خواهر گرامی من خواستگاریش رفتم.یه بار شوهر کرد اونجا من مقصر بودم.سر اون تقصیرم پشتش موندم و خانوادم ...

ببین وقتی یه دختر خانوادش راضی نباشن نمیتونه کاری کنه من خودم تجربه داشتم  سه سال باکسی بودم پسره هرچی اومد با بابام حرف زد هرچی من التماس بابامو کردم بابام قبول دار نشد ی شب بهش گفتم همه چی تمومه خانوادم راضی نمیشن منم از بلاتکلیفی میترسم اونم بهم‌گفت نامردی  تو هیجکاری برام نکردی در حالیکه خودم داغون شدم 

چی بگم بخدا شاید خوشی زده زیر دلش ،شاید دوست نداشته و اون طرف ک باهاش عقد کرده موقعیتش بهتر بوده ،شا ...

متاسفانه منطق آقایون تو اینجور موارد کار نمیکنه حتما باید با ادم اشتباه ازدواج میکرده یه ضربه محکم تر میخورد میگفت خدایا چه غلطی بود کردم زنا اگه بخوان کسی رو اصلا خواستگار قبول نمیکنن

والا بعد اینکه خواستگاری کردم و خانوادش ردم کردن .دیگه نمیخواست منو.انگار یه ادم دیگه شد در حالی که ...

شاید مجبورش کردن اره!

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ببین وقتی یه دختر خانوادش راضی نباشن نمیتونه کاری کنه من خودم تجربه داشتم سه سال باکسی بودم پسره هر ...

دقیقا سر منم اومد و هنوز موندم تا مرحله بعدی 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دقیقا سر منم اومد و هنوز موندم تا مرحله بعدی

من هرکاری کردم راضی نسدن واقعام مریضم کردن مجبور ب کات شدم ک خودم بیشتر داغون شدم ولی پسره ک حال منو خبر نداره میگه تو برات مهم نبودم راحت گذاشتی رفتی ولی تو شرایط من نبود

2809