2777
2789
عنوان

بعضی ها ظرفیت روح و روانشون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست
والا بعد اینکه خواستگاری کردم و خانوادش ردم کردن .دیگه نمیخواست منو.انگار یه ادم دیگه شد در حالی که ...

منم همین بلا سرم اومد با من بود یهو عقد کرد اصلا نفهمیدم چیشد 

اصلا نابود شدم 

ربطی نداره ها دوست داشتن باید دو طرفه باشه ایشون که نمیتونست اجبارش کنه

من فقط موندم اون همه تو چشمام نگاه کرد گفت عاشقتم .بعد با مخالفت خانوادش کمترین مقاومتی نکرد

هیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بعد اینکه خواستگاری کردم و خانوادش ردم کردن .دیگه نمیخواست منو.انگار یه ادم دیگه شد در حالی که ...

خانوادش روش تاثیر گذاشتن امیدوارم عشقو با کسی تجربه کنید که کسی نتونه قلبشو عوض کنه بازم جای شکرش باقیه زودتر رفت از زندگیت کسی که الکی دوست داشته

2805
ببخش تواگه عرضه داشتی میگرفتیش تاحالاکاسه چه کنم چه کنم دست نمیگرفتی زن بگیرنبودی داداش.اونم شوهرمیخ ...

خواهر گرامی من خواستگاریش رفتم.یه بار شوهر کرد اونجا من مقصر بودم.سر اون تقصیرم پشتش موندم و خانوادم رو قانع کردم که طلاقش برا من مهم نیست.ولی اون پشت من نمود.بابا من تجربه خواستگاری نداشتم.اصلا سره چیزایی بهم خورد که بعدش خندم گرفت.ملت چن بار میرن خواستگاری یه دختر و اخرش به توافق میرسن.این تا دید خانوادش مخالفن گفت نه دیگه نمیشه نیا

هیچ

من فقط موندم اون همه تو چشمام نگاه کرد گفت عاشقتم .بعد با مخالفت خانوادش کمترین مقاومتی نکرد

واقعا موندم چطوریه ،چه مردش چه زنش وقتی با یک نفر رابطه عاشقانه دارن بعدش با چه وحدانی به احساس طرف لطمه میزنن و میرن بدون اینکه دلیل رفتارشون رو بگن حداقل 

اگه بازی کرده با دلتون شک نکن با دلش با زندگیش بازی میشه 

شاید زمان ببره شایدم بببینی زود 

خودت رو درگیر آدمی که رفته نکن

بسپار  به خدا که قطعا از همه چیز آگاهه،زمان هرآدمی رو سرجاش مینشونه

خواهر گرامی من خواستگاریش رفتم.یه بار شوهر کرد اونجا من مقصر بودم.سر اون تقصیرم پشتش موندم و خانوادم ...

پس تلاشتوکردی دوستسرمنم تادیدمیخام شوهرکنم دست پاچه شدصدباربهش گفتم بابابیامنوبگیرمیگفت من زن بگیرنیستم خاستگارکه میومدبرام میرفت برام تحقیق میکردهمه روهم بدمیگفت اماخودش نمیخاستم بیشعور  

خب این با زبون بی زبونی گفته نمیخواد شمارو بازیچه شدن یعنی اینکه با شما رابطه عشقانه داشته قول ازدو ...

ببین یه بار من کوتاهی کردم رفت عقد کرد بعد طلاق گرفت اومد دوباره.گفتم اوکی .خانوادمو قانع کردم رفتیم خواستگاری.بخاطر شک و تردید هایی که خانوادش نسبت به من داشتن گفتن نه.منم گفتم بذار یکم بگذره من دوباره میام.گفت نه که نه.ولش کن من اصلا قصد ازدواج ندارم.ولی بعد چن ماه ازدواج کرد.یعنی اخرین باری که باهش حرف زدم یه ۳۰ ،۴۰ روزی ازش خبر نداشتم که دیدم ازدواج کرده

هیچ

منم همین بلا سرم اومد با من بود یهو عقد کرد اصلا نفهمیدم چیشد اصلا نابود شدم

واقعا نابود میشه ادم.من بخدا استعفا دادم.تو تاپیکام هست .دو ماه پیش از کارمندی بانک استعفا دادم

هیچ

خانوادش روش تاثیر گذاشتن امیدوارم عشقو با کسی تجربه کنید که کسی نتونه قلبشو عوض کنه بازم جای شکرش با ...

تاثیرشو گذاشت دیگه.من از کارم استعفا دادم.ماه دیگه یه ساله که ازدواج کرده.اصلا روح و روانم بعد ازدواجش ریخته بهم

هیچ

واقعا موندم چطوریه ،چه مردش چه زنش وقتی با یک نفر رابطه عاشقانه دارن بعدش با چه وحدانی به احساس طرف ...

دیگه درگیر شدم .از کارم استعفا دادم.میخوام برم خارج میبینم اونجام نمیکشم.

هیچ

واقعا نابود میشه ادم.من بخدا استعفا دادم.تو تاپیکام هست .دو ماه پیش از کارمندی بانک استعفا دادم

نکنید اینکارو زندگی ادامه داره خودتو دوست داشته باش اول... هیچکس خودت نمیشه آیندتونو خراب نکنید

2809