2777
2789
عنوان

کیا از جمع خانواده شوهر بدشون میاد چرا علت چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 36 پست
یبار ک توهین کرد ب بابام ی سیلی محکم زدمش ولی ۴ساله بکوب بی حرمتی میکنه ...الانم تومرحله اشناییه ب ...

ای بابا 

7 تا خواهر شوهر 

ایشون دارن واکنش نشون میدن 

احتمالا انقد پشت شما دارن بد گویی میکنن 

خواهر شوهرت میشنوه 

واکنش مستقیم نشون میده 

مراقب همشون باشین 

ی کم فاصله بگیر از شون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا 7 تا خواهر شوهر ایشون دارن واکنش نشون میدن احتمالا انقد پشت شما دارن بد گویی میکنن خواهر شوه ...

ن میگم خواهرشوهرم الان ۷ خواهرشوهر نصیبش شده خداروشکر جُم بخوره حسابشو رسیدن همشونم پختن یه داداش دارن فقط؟که این عفریته قراره بشه زن داداششون

ازهمون اولش همبن بودم ...بنظرم هرچی اولش وقتی بچمم بدنیا اومد خداروشکر خشکل بود مادرشوهرم نتونست ایر ...

چجوری اینجوری جواب میدین من اینجوری جواب بدم تا سال ها عذاب وجدان دارم بعدشم عذرخواهی میکنم.میشه محترمانه ترم گفت

من هیچ ام  وتُ  در تمامِ هیچِ من همه ای …♥️
چجوری اینجوری جواب میدین من اینجوری جواب بدم تا سال ها عذاب وجدان دارم بعدشم عذرخواهی میکنم.میشه محت ...

بنظرم،جواب بدی رو اینطوری بدی زیاد جالب نیست...چون دراصل شخصیت خودمونشون میدم

من که مخالفم وفقط سکوت میکنم

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
بنظرم،جواب بدی رو اینطوری بدی زیاد جالب نیست...چون دراصل شخصیت خودمونشون میدممن که مخالفم وفقط سکوت ...

منم سکوت میکنم اخلاقم اینه و خیلی هم اذیت میشدم و سخت بود ولی ازوقتی دوهزاریم افتاد که مگه من فقط باید اونارو متوجه کار زشتشون کنم؟یا مثلا دعوا راه بندازم و بخوام مجازاتشون کنم درحالی که خدا هم هست و براش کاری نداره جوابشونو بده هرکی در حق کسی ظلم کنه طرف حسابش خداست.بعدش انقدر برام همه چیز راحت تر شد گاهی اوقات بازم یادم میره اعصابم بهم میریزه ولی دوباره سریع تکیه میکنم به خدا و حالم بهتر میشه

من هیچ ام  وتُ  در تمامِ هیچِ من همه ای …♥️
چجوری اینجوری جواب میدین من اینجوری جواب بدم تا سال ها عذاب وجدان دارم بعدشم عذرخواهی میکنم.میشه محت ...

کم هم هست بنطرم واشنیش فحشم باید بدم اکه جواب ندم سر بچم باید عداب وحدان بگیرم و بنظرم مسس احازه اظهار مظر ندارع یبار ادم مخترمانه میگه وقتی میبینه طرفش گاو تشریف داره مثل همونم باهاش برخوردمبشه