من خوشم نمیاد چون وقتی حرف میزنم یه بحث دیگه رو شروع میکنن ..مدام دارن نصیحت میکنن و تذکر میدن مثلا همش میگن خورشت اینجوری شده لباسارو اینجوری تا بزن ..با بچه اینجوری کن .یا یه چیزی تو گوشی نشون میدن میخندن باهمدیگه ..یا سلام نمیکنن احترام نمیزارن .میری کنازشون پا میشن میرن همگی تو اتاق .شما چطور؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم،جواب بدی رو اینطوری بدی زیاد جالب نیست...چون دراصل شخصیت خودمونشون میدممن که مخالفم وفقط سکوت ...
منم سکوت میکنم اخلاقم اینه و خیلی هم اذیت میشدم و سخت بود ولی ازوقتی دوهزاریم افتاد که مگه من فقط باید اونارو متوجه کار زشتشون کنم؟یا مثلا دعوا راه بندازم و بخوام مجازاتشون کنم درحالی که خدا هم هست و براش کاری نداره جوابشونو بده هرکی در حق کسی ظلم کنه طرف حسابش خداست.بعدش انقدر برام همه چیز راحت تر شد گاهی اوقات بازم یادم میره اعصابم بهم میریزه ولی دوباره سریع تکیه میکنم به خدا و حالم بهتر میشه