2777
2789
منم جواب طرفو نمیتونم بدم روم نمیشه میام خونه با شوهرم حرفم میشه اونم میگه اینارو به خودش میگفتی ب م ...

اره دیگه همسر منم همینه میگه هر کی بی احترامی کرد همون لحظه جوابشو بده که بعدش تو خونه دعوا درست نکنی 

پرم از هیچ🍁

وقتی تو یه دبیرستان خیلی معروف تدریس میکردم، یه شاگردی داشتم‌که خیلی خیلی بی ادب بود، من عادتم اینه که شاگردی رو هیچوقت تو جمع تحقیر نمیکنم، مخصوصا دخترهای دبیرستانی که خب حساسن و غرور دارن. این شاگردم هرچی بی ادبی میکرد باهاش تو خلوت حرف میزدم و سعی میکردم باهاش راه بیام ولی ذاتش فرق داشت. یه بار وسط کلاس که درس مهمی رو‌تدریس میکردم، هی دستشو بلند میکرد و اصراااار داشت سوالشو بپرسه،منم‌گفتم بفرما عزیزم، با یه لحن بد گفت: خانوم، یه سوالی ذهنمو درگیر کرده،شما ساعت چند از خواب بلند میشین که وقت میکنین انقددددد بمالین و بیایین؟( منظورش آرایشم بود که فقط یه ریمل بود و یه رژ کمرنگ،چون مدرسه ی سختگیری بود) 

منم گفتم : عزیزم زمینه که داشته باشی فقط ۵ دقیقه زمان میبره، تو به فکر خودت باش. 

دیگه بعد اون کلاس بچه ها اومدن‌گفتن خوب کاری کردین خانوم،فلانی خیلی بی تربیته و‌ما از صبوری شما تعجب میکردیم. این شد که اون شاگرد دیگه سر کلاسم بی ادبی نکرد و رفتارش درست شد باهام!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا حاضر جوابی نیست البته، دعوا بوده شما هم فحش دادی😂 حاضرجوابی توش فحش نیست

ما به اینا نمیگم فحش 

اون بی احترامی کرد منم جواب بی احترامی رو دادم 

یعنی حرف رو جوری به خودش برگردوندم که نتونه چیزی بگه 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
2805
اره عادت داره منم عین خودش جوابشو میدم

ولی خیلی سخته تو  خانواده شوهر یکی اینجور  تو مخی باشه 

ولی من نمیتونم حریف مادرشوهر بشم یکی بگم ده تا جوابمو میده میترسم اخرش دعوا بشه بی احترامی بشه کوتاه میام 

خدایا شکرت 
ولی خیلی سخته تو خانواده شوهر یکی اینجور تو مخی باشه ولی من نمیتونم حریف مادرشوهر بشم یکی بگم ده ت ...

وااای مادرشوهرم که افتضاحه 

جون میکنه یه چیزی بگه ما دعوامون شه 

هر چی بگه سریع یه چیزی بهش میگم 

اوایل سکوت میکردم بجای اینکه خجالت بکشه پرو تر میشد بعد یه مدت دیگه نتونستم 

پرم از هیچ🍁

وااای مادرشوهرم که افتضاحه جون میکنه یه چیزی بگه ما دعوامون شه هر چی بگه سریع یه چیزی بهش میگم اوایل ...

ب نظرم فقط دوری کن از اینا زیاد رفت آمد نکن آرامش و روان ادمو بهم میریزن 

خدایا شکرت 

یه بارم بکی از فامیلام هرررربار منو میدید میگفت چقدددد چاق شدی، روز به روز داری چاااقتر میشی، میدونست بدم‌میاد ولی هی میگفت منم لبخند میزدم چیزی نمیگفتم. اونقدر رفت رو مخم بار آخر گفتم: حالا کمی اضافه وزن مهم نیس، تو چرا یه فکری به حال پوستت نمیکنی انقد داغون شده؟ حتما برو پیش متخصص و حداقل جای جوشاتو درمان کن. بعد اون دیگه اصلاااا درمورد وزنم چیزی نگفت. با همه باید مثل خودشون رفتار کرد.

یبارم یکی با لحن بدی گفت فهمیدی یا نه منم گفتم این چه طرز حرف زدن با یه خانمه باید بگی متوجه شدی گفت ...

عزیزم خشونت علیه زنان رو بذارین کنار 

شماخودت هم خانومی 

به خواهر و مادر کاری نداشته باشیم 

با همون آدمی که روبروتونه بحث کنین نه خانوادش

این بی ادبی و بی انصافیه

2809