2777
2789

یبار مادرشوهرم با آب و تاب تعریف می‌کرد که جاریم ده کیلو سبزی قرمه گرفته،پاک کرده،خرد کرده،تفت داده فرستاده برای ایشون

منم گفتم عهههه دستش درد نکنه،میدونستم اینقدر سبزی آماده کردن دوست داره جای حاضری از بیرون گرفتن زحمتشو میدادم به جاری جون😊

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خیلی بد گفته یعنی چی ما به عروس احترام نمیزاریم خیلی احمق بوده توام بهترین جواب دادی

میخواست تو جمع بیشعوریشو ثابت کنه 

جالب اینجاست که دختر عمش داشت کمر عروسشونو ماساژ میداد این برگشت این حرفو به من زد 😕 

همسرم می‌گفت خداروشکر جوابشو دادی وگرنه دهن منو سرویس میکردی 😂

پرم از هیچ🍁

2804

به قول پسرداییم میگ نهال همیشه ی جواب دندون شکن تو آستینش داره🤣🤣

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

جاری سابقم بار اول که اومد خونمون گفت این اتاقتون چرا مرتب نیست

منم گفتم نمی دونستم داریین میای بازرسی وگرنه مرتب می کردم :)البته با خنده گفتم که قابل استناد نباشه

نمیدونم حالا قشنگ بود یا ن

ولی یک پسر خاله دارم متولد ۵۲، بعدش این زن شو چند ساله طلاق داده خیلی ادعا میشه،

من چند روز پیش، رفته بودیم مهمونی اینم اومد، برگشت به من گفت ، روسری ت کو؟ منم تازه نامزد کردم....

گفتم : من دیگه صاحب دارم...

خودش و خواهرش خیلی ادعاشون میشه، پسره همیشه بهم میگفت من جای دایی تم...‌

والا انقدر زیاده از توانم خارجه بگم ولی یکبار یکی گفت تو خیلی غلط کردی منم گفتم غلط اونی کرد که تو ر ...

اینا حاضر جوابی نیست البته، دعوا بوده شما هم فحش دادی😂 

حاضرجوابی توش فحش نیست

میخواست تو جمع بیشعوریشو ثابت کنه جالب اینجاست که دختر عمش داشت کمر عروسشونو ماساژ میداد این برگشت ا ...

منم جواب طرفو نمیتونم بدم روم نمیشه میام خونه با شوهرم حرفم میشه اونم میگه اینارو به خودش میگفتی ب من چرا میگی عصبانی میشه بعدش 

خدایا شکرت 

من که بدتر خودمو تخریب میکنم🫤

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من عقدم خیلی طولانی  شد تقریبا پنج سال بعد یکی هز فامیلا که خودشون تو عقد حامله شدن مجبور شدن سریع عروسی بگیرن میپرسیدن کی میخواین برین خونتون فلانی نمیخواد عروسی بگیره یه بار جاری این ادم بهم گفت فلانی همش میپرسه سما نمیخواین برید بهش گفتم بهش بگو نه هنو حامله نشدم که ببرنم

نه اصلا فقط پدرشوهرم به همسرم گفته بود زنت کار خوبی نکرد همسرم گفته بود مگه دختر تو کار خوبی کرده

کلا وقتی با هم تو به جمعین خواهرشوهرت اینجوره همش تیکه میندازه ؟؟

خدایا شکرت 
2809