2777
2789
عنوان

امشب با دوستم و نامزدش رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 129 پست

نی نی سایت خیلی جای عجیبیه 

البته اینجا یه نمونه خیلی کوچک از جامعه‌ایه که توش داریم زندگی می‌کنیم فکر کن ما هر روز میانه یه سری آدمی زندگی می‌کنیم که اگر یه رفتاری مخالف نظرشون باشه یا یکی مخالف نظر اونا زندگی بکنه خلاف اون چیزی که رفتار می‌کنن رفتار بکنه به بدترین شکل ممکن بهش هجوم میارن فحاشی می‌کنند توهین می‌کنن بد و بیراه میگن و دقیقاً تروماهای بچگی و گذشته خودشون رو روی طرف پیاده می‌کنند بعدشم اگر چیزی بهشون بگی ناراحت میشن طرف اگر سبک زندگیش با شما متفاوته اگر مدل رفتار کردنش با دوستا و اطرافیانش با شما متفاوته فقط اون متفاوت از شماست دشمن شما نیست اگر قدرت درک این رو ندارید حتماً باید پیش روانپزشک مراجعه بکنید نه اینکه بخواید عین خروس جنگی به همه بپرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

16 ساله ازدواج کردیم خداروشکر هیچوقت دوستام نخواستن ک تنها بدون پارتنرشون با ما بیان بیرون بحث اعتما ...

این بنده خدا با دوستش رفته و آقا اومده ملحق شده بهشون . برای منم پیش اومده اینجوری

چشم به راه...
اگ‌بنظرت نظر هرکسی متفاوتی نیا تیکه بندازه ک تو باید حساب میکردی و فلان با طعنه. وظیفه ای نداشتم.مال ...

تیکه ننداختم عجیب بود واسم 😂 اصلا بین دوستای من چنین چیزی وجود نداره بعد دیدم نه گویا یه سری انجام میدن

2805
16 ساله ازدواج کردیم خداروشکر هیچوقت دوستام نخواستن ک تنها بدون پارتنرشون با ما بیان بیرون بحث اعتما ...

اینکه شما اینجوری هستید روش زندگی خودتونو هیچ کسی هم نمی‌تونه در روش زندگی شما دخالت بکنه همه هم باید بهش احترام بذارن ولی اگر کسی متفاوت با این روش زندگی شما داره زندگی می‌کنه حق ندارید بهش توهین بکنید که اگر بخواید بهش توهین بکنید چون اون یه مدل زندگی می‌کنه یه سبک متفاوت داره و شما یه سبک متفاوت داره حتی اگر ۵۰ سالتون هم باشه هنوز به بلوغ عقلی و فکری نرسیده و خیلی بده که آدم حداقل ۳۰ ۳۵ سالش باشه و بلوغ عقلی و فکری نرسیده باشه و از اون بدتر اینه که مادر باشه و هنوز به بلوغ عقلی نرسیده باشه ۱۶ سال باشه به گفته خودتون ازدواج کرده باشه و هنوز به بلوغ عقلی نرسیده باشه که بدون اون کسی که متفاوت ازش داره زندگی می‌کنه فقط سبک متفاوتی از زندگی رو داره و لزوماً دشمنش نیست

بابا حالا با یبار واقعا خلوت بهم نمیخوره شما ۱۶ ساله شبو روز پیش همید دیگه یروز یکی بیاد باهاتون واقعا اسمون ب زمین نمیاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
یسوال ساده پرسیدم اعصابمو بهم ریختن قتل ک نکردم.مریضن بخذا

من دقیقاً ۱۲ سال ازدواج کردم  بارها شده که مثلاً همسرم سر کار بوده دوتا از  دوستام و شوهراشون مثلاً می‌خواستن برن بیرون زنگ زدن به من که ما داریم میریم تو هم بیا مثلاً من گفتم همسرم سر کار و اینا گفتن اصلاً اشکالی نداره میایم دنبال ت  آماده شو توروهم به خودمون می‌بریم توی خونه تنها نمون یه چیز خیلی عادیه نمی‌دونم واقعاً چرا نسبت بهش کارت گرفتن اگه شما انقدر به پارتنرت به شریک زندگیت به دوست پسرت اعتماد نداری و فکر می‌کنی اون اگر دوستتو ببینه امکان داره به تو خیانت بکنه امکان داره پاشو کج بزاره فاتحه اون رابطه خونده شده است حالت یه مردابی می‌مونه که تو حالت سکونه و تو نمی‌بینی اون زیر چه خبره ولی تعفن اون زیر داره بیداد می‌کنه و بالاخره یک روزی بادی می‌وزه و اون تعفن پخش میشه شاید دیر یا زود داشته باشه ولی هیچ وقت ازش نمیشه فرار کرد 

اینکه شما اینجوری هستید روش زندگی خودتونو هیچ کسی هم نمی‌تونه در روش زندگی شما دخالت بکنه همه هم بای ...

ظاهرا دل پری داری و کلا دو کلام از فلسفه و حقوق یادگرفتی و کل کامنتت خودش توهین بود پس با تو باید ب زبون خودت صحبت کرد ک بهتر متوجه بشی و اینکه کاملا معلومه کی ب بلوغ فکری نرسیده کاملاااا متنت گویای همه چی هس و اینکه مطمئنی حقوق خوندی؟؟ بیشتر بت میاد دوبلور انیمیشنی باشی ک از متنی ک حفظ کردی داری روخوانی میکنی🤔

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
2809