2777
2789
عنوان

امشب با دوستم و نامزدش رفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 129 پست

چایی و پاستا ربطشون بهم چیه تو رستوران یا فست فودی ک چایی نمیدن تو چایخونه و قهوه خونه هم پاستا نمیدن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول ک میگه بیشعوری رفتی بیرون مگ من رفتم بیرون ما بیرون بودیم پسره اومد بعدم دید ضایع شده رفته تاپیک ...

ضایع ک تویی آویزون بقیه میشی ک بری دور دور این از این

روانی هم ک فک کنم انقدر دورت زیاد دیدی همه برات روانی حساب میان 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
2805
من ۲۱ سالمه ۳۰ سالمم بشه دنگی میرم بنظرم کار درستیه قبلا عین احمقا تو اکیپمون خودکشی میکردم حساب کن ...

دیگه نظر هرکسی متفاوته من خودم سالهاست چه خودم چه دوستام دنگ معنا نداره هربار یکی حساب میکنه الان چندین سال همینه .

چایی و پاستا ربطشون بهم چیه تو رستوران یا فست فودی ک چایی نمیدن تو چایخونه و قهوه خونه هم پاستا نمید ...

بابا آب انبه و ماسالا خوردن من نوشتم چایی.ذنبال زیر بغل مار هستین

دیگه نظر هرکسی متفاوته من خودم سالهاست چه خودم چه دوستام دنگ معنا نداره هربار یکی حساب میکنه الان چن ...

بستگی ب جمع داره دیگه  من کلا خجالت میکشم کسی چیزی واسم بخره یا حساب کنه اگرم حساب کنه سریع جبران میکنم نمیزارم بمونه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چرا میرماگه انقدر به طرفتون اعتماد ندارید که باید فاتحه اون رابطه رو خوند

16 ساله ازدواج کردیم خداروشکر هیچوقت دوستام نخواستن ک تنها بدون پارتنرشون با ما بیان بیرون بحث اعتماد نیس بحثه اینه خوده ب اصطلاح دوست باید همیشه نخواد بره خلوته دونفر و بهم بزنه

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
اول ک میگه بیشعوری رفتی بیرون مگ من رفتم بیرون ما بیرون بودیم پسره اومد بعدم دید ضایع شده رفته تاپیک ...

در مواردی استثنا مثه این بار شما مهمان محسوب میشی ..و زیبنده بود آقا حساب کنه...تازه اونا دو نفر بودن شما یکی..و اون اقا بشینه تماشا کنه شما حساب کنی واقعا صحنه ی دور از فرهنگ ماست

اما بله وقتی ادم با دوستاش میره بیرون دونگی باشه درسته

چشم به راه...
دیگه نظر هرکسی متفاوته من خودم سالهاست چه خودم چه دوستام دنگ معنا نداره هربار یکی حساب میکنه الان چن ...

اگ‌بنظرت نظر هرکسی متفاوتی نیا تیکه بندازه ک تو باید حساب میکردی و فلان با طعنه. وظیفه ای نداشتم.مال خودمو وظیفه داشتم ک نذاشت.حالا منک واسش میزنم ولی حالم بهم خورد از کامنتای مسخرتون

چایی و پاستا ربطشون بهم چیه تو رستوران یا فست فودی ک چایی نمیدن تو چایخونه و قهوه خونه هم پاستا نمید ...

تو کافه ها هست دیگه   از منو غذا و نوشیدنی گرمو سرد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2809