با دوس پسرش. بعد من پاستا خوردم اون دوتا چایی خوردن. بعد من رفتم پاستا خودمو حساب کنم دوس پسرش نذاشت. داشت دعوامون میشد پای صندوق خخ. حالا شماره کارتشو دارم بنظرتون بزنم پولو؟ چ کنم. پسره هم وضعش بد نیس ۴۰.۵۰ تومنی درمیارع
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیگه نظر هرکسی متفاوته من خودم سالهاست چه خودم چه دوستام دنگ معنا نداره هربار یکی حساب میکنه الان چن ...
بستگی ب جمع داره دیگه من کلا خجالت میکشم کسی چیزی واسم بخره یا حساب کنه اگرم حساب کنه سریع جبران میکنم نمیزارم بمونه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
چرا میرماگه انقدر به طرفتون اعتماد ندارید که باید فاتحه اون رابطه رو خوند
16 ساله ازدواج کردیم خداروشکر هیچوقت دوستام نخواستن ک تنها بدون پارتنرشون با ما بیان بیرون بحث اعتماد نیس بحثه اینه خوده ب اصطلاح دوست باید همیشه نخواد بره خلوته دونفر و بهم بزنه
اول ک میگه بیشعوری رفتی بیرون مگ من رفتم بیرون ما بیرون بودیم پسره اومد بعدم دید ضایع شده رفته تاپیک ...
در مواردی استثنا مثه این بار شما مهمان محسوب میشی ..و زیبنده بود آقا حساب کنه...تازه اونا دو نفر بودن شما یکی..و اون اقا بشینه تماشا کنه شما حساب کنی واقعا صحنه ی دور از فرهنگ ماست
اما بله وقتی ادم با دوستاش میره بیرون دونگی باشه درسته
دیگه نظر هرکسی متفاوته من خودم سالهاست چه خودم چه دوستام دنگ معنا نداره هربار یکی حساب میکنه الان چن ...
اگبنظرت نظر هرکسی متفاوتی نیا تیکه بندازه ک تو باید حساب میکردی و فلان با طعنه. وظیفه ای نداشتم.مال خودمو وظیفه داشتم ک نذاشت.حالا منک واسش میزنم ولی حالم بهم خورد از کامنتای مسخرتون
چایی و پاستا ربطشون بهم چیه تو رستوران یا فست فودی ک چایی نمیدن تو چایخونه و قهوه خونه هم پاستا نمید ...
تو کافه ها هست دیگه از منو غذا و نوشیدنی گرمو سرد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید