2777
2789

من خیلی زندگی بدی دارم 

شوهرم ادم هست که یه بار قبلا خیانت کرده ولی الان پاک ه 

یه شک و تردید با من ه 

یه غم تو دلمه 

همیشه به فکر رفتنم 

باورتون میشه شاید مشکل نباشه در ظاهر ولی از این ادم بیزارم 

محبت کلامی داره ولی تو جمع خانواده ش محلم نمیده 

ادم حمایت کر نیست 

دخترم یه همکلاسی داره مادرش طلاق گرفته پدره زن گرفته 

حضانت دخترشو هم گرفته زیر دست نامادری ه 

هر وقت دیدم بدون خوراکی بدون لقمه مقنعه کثیف و چروکیده ناخن بلند اومده 

من همیشه برای اونم لقمه میذارم که دخترم بهش بده 

هر وقت اونو می بینم دلم کباب میشه و راضی م بسوزم ولی بمونم پیش دخترم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

حق داری . نمیشه بچه رو تنها گذاشت 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

همون جلو چشمته

میشه عبرت 

گناه دارن بچه های طفل معصوم 

خداخیرت بده بهش میرسی

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

لعنت به پدرش خودشو زده به خریت

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

دقیقا بنظرم ارزششو دارع .

خود منم همین طور بخاطر دخترم اینکه فک میکنم بد من چیا ممکنه سرش بیاد چ چیزایی تجربه کنه حتی طلاق ب کنار میگم خدایا عمرمو زیاد کن بتونم بزرگش کنم از پس خودش بتونه بر بیاد

2809