2777
2789
عنوان

دودلم زنگ بزنم به مامانم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 91 پست
زنگ زدم خاموشه

فردا جمعه س .صبح برو پیشش تاغروب برگردید باهم.دنیا ارزش نداره .منم مجرد بودم با مامانم دعوامون میشد .یه حرفای غیر منطقی میزد دلمومیشکوند ولی من بازم باهاش آشتی میکردم .این مامانا بعضی وقتا گیرمیدن یا یه حرفایی میزنن ادمومیسوزونن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
خیلی ساله هر ماه یه دعوای این شکلی داریمدیگه خسته شدم

ما هم داشتیم بخدا .فکر نکن زندگی همه گل وبلبله....فکرکن من 18سالم بود شایدم کمتر 16.17به من می‌گفت ترشیدی!چون همه فامیلای بیسوادش شوهر کرده بودن .....باورت میشه شاگرد اول بودم ؟بخوطر این رفتارهاش رفتم دنبال دوست پسر بازی واخرشم شوهر.به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم! 30سالمه هیچ دستاوردی ندارم ...بخوام برات بگم یه کتاب میشه 

ما هم داشتیم بخدا .فکر نکن زندگی همه گل وبلبله....فکرکن من 18سالم بود شایدم کمتر 16.17به من می‌گفت ت ...

😪😪😬

بزرگترین مشکل من اینجاست که بچه اخر خوانوادم .

از بچگی همه دوسم داشتن و همه چی برام فراهم کردن.

شاید بگی خوش بحالت . ولی الان تا من نفس میکشم میگن از بس لوست کردیم . توچقدر تو خوشی بزرگ شدی ما که مثه تو نبودیم

😪😪😬بزرگترین مشکل من اینجاست که بچه اخر خوانوادم .از بچگی همه دوسم داشتن و همه چی برام فراهم کردن. ...

خب شاید لوسی واقعا😂😂😂😂😁تنهات میدارن سختی بکشی🧐🤣 ببخشید منظوری ندارم.شوخی میکنم‌

خب شاید لوسی واقعا😂😂😂😂😁تنهات میدارن سختی بکشی🧐🤣 ببخشید منظوری ندارم.شوخی میکنم‌

نه واقعا ازون لحاظ لوس نیستم

خیلی مستقلم 

وارای خونه غذا و تمیز کاری و مهمانداری و کارای بیرون خونه عابربانکو و هگه خریدا بامنه جدای ازین که  کارای خودمو  انجام میدم. اوناهم دکتری چیزی داشته باشن میبرمشون.

آره عزیزم دولتی مرسی گلم یعنی میتونیم استفاده کنم یا ی مقدارشو بیارم خونمون صورتم و باهاش بشورم؟

نه دیگه برا چی بیاری خونه !!!! مگه صابون ندارین ! 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
2809