2777
2789
عنوان

عمم داره میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 62 پست
از کجا میتونم پیدا کنم؟

شرکتهاشو پیدا کن خودشون معرفی میکنن ، همین الان تو نت سرچ کن چند جا شماره بگیر و شرایطتتو بگو ساعت نه هم بهت کار بدن تا چهار پنج کارت تموم و پولتو گرفتی و حداقل شام امشب رو میتونی روبراه کنی 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
شرکتهاشو پیدا کن خودشون معرفی میکنن ، همین الان تو نت سرچ کن چند جا شماره بگیر و شرایطتتو بگو ساعت ن ...

خوبه چون من شاغلم فقط جمعه ها وقت خالی دارم، یه امروز رو اگه بتونم برم خوبه، باشه عزیزم پیگیری میکنم ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه چون من شاغلم فقط جمعه ها وقت خالی دارم، یه امروز رو اگه بتونم برم خوبه، باشه عزیزم پیگیری میکنم ...

سلامت باشید 🙏

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
2805

شما گفتی چند روزه چیز درستی نخوردی خداوند زائر آقا امام رضا رو وسیله قرار داد.

بی پولی چیزی نیست که باعث شرم باشه . الان بیشتر از نصف مملکت وضعیتشون دقیقا مشابه شماست. 

بنظرم خیلی صادقانه و بدون شرم به عمه ات بگو شرایط فعلا اینطوریه ولی حتما ان شاءالله بزودی بهتر میشه و هر کسی در زندگی براش پیش اومده که یک مدتی یخچالش و جیبش خالی باشه. همین. به همین راحتی.

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
شما گفتی چند روزه چیز درستی نخوردی خداوند زائر آقا امام رضا رو وسیله قرار داد.بی پولی چیزی نیست که ب ...

راست میگید عزیزم، فقط خیلی خجالت میکشم از عمم، اون قدری هم صمیمی نیستیم کاش نمی فهمید

راست میگید عزیزم، فقط خیلی خجالت میکشم از عمم، اون قدری هم صمیمی نیستیم کاش نمی فهمید

گفتم که خجالت نداره عزیز

پای درد و دل همین عمه ات بشین. اونوقت میبینی خودش جقدر سختیها رو توی زندگی تحمل کرده. از هر لحاظ

اعتجاد بنفس داشته باش. عزیزم پول ، شعور و آبرو نیست که بخاطر نداشتنش خجالت بکشی. پول بستگی به وضع اقتصادی جامعه داره. بستگی به بازار و مشتری داره. یه وقت هست یه وقت نیست. هممون همینیم. 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
2809