2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان دارید راهنمایی میکنید به منم یه کمکی بدید.

اینجا خونه‌ها ویلایین و همه حیاط بزرگ دارن. جلوی هر خونه هم کلی جا هست ولی خونه ما دوربین داره و همسایه‌ها عادت کردن ماشینای اضافیشونو میذارن اینجا. خیلی وقتا جا نیست خودم ماشینو بذارم دم در باید ببرم جلوی خونه بقیه. حتی راه پارکینگم میبندن. 

به نظرتون تذکر بدم یا نه؟ چجوری بهشون بگم که بحثی پیش نیاد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چقد بی ادبی تو

اه ادم سمی فقط خودت

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
2805
چون شوهرت و خواهر شوهرت آدم هستن اونی که عقده ای و تازه به دوران رسیده هست تویی که خودتونخود هر آشی ...

اونا عاقلن خداروشکر اسی انقدر بچه بازی درآورده کلا انگار براشون مهم نیست و حرفا و عصبانیتش رو جدی نمیگیرن 😂

ینی بچگانه رفتار کردم؟چیکار کنم بار اول نیس بخدا هربار بخاطر این کارش سوار اون یکی میشیم کلا دو ۳ با ...

ببین همین که میپرسی، عالیه. بله از نظر من بی‌تجربگی کردی عزیز دلم.

به نظرم با ایشون کنار بیا. اگه هم دیدیش با یه لحن خوب همینو بگو. نذار این موضوع باعث کینه بشه بینتون.

به خدا زنداداش من خیلی هوامو داره. منم فداش میشم از ته دلم. چرا دشمنی کنیم؟ دلتو باهاش صاف کن، ایشون هم تحصیل‌کرده‌س، حتما متوجه صافی دلت و تغییر رفتارت میشه و رفتارش با شما خواهرانه میشه. باور کن. خانوادهٔ شوهر لزوما دشمن آدم نیستن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ینی بچگانه رفتار کردم؟چیکار کنم بار اول نیس بخدا هربار بخاطر این کارش سوار اون یکی میشیم کلا دو ۳ با ...

والا چی بگم کارت درست نیست یعنی در واقع واسه مسئله کوچیکی خودتو خیلی کوچیک کردی نگاه چه جواب مختصر کوتاهی داده وتو چطور داری غصه میخوری.واقعا ابن چیزا بی ارزشه حالا با اون ماشبن برو خونه مادرشه شما حقی نداری اگر قرار باشه کسی چیزی بگه همسرته که مشکل نداره.بالاخره برادرشه وظیفه داره نسبت به خواهرش ماشین جابه جا کنه چه اشکال داده خواهربزرگشه احترام میکنه،تاکید میکنم من اصلا خانواده شوهر نمیشم که فکر کنی جانب داری میکنم

ماشین و یه نفر دیگه می کشه شما چرا حرص می خوری

انگار شوهرش ماشینو میذاره رو کولش. میبره

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

یعنی انتظار داری چون برادرش با شما ازدواج کرده یک ماشین برا خواهرش جا ب جا نکنه😑😑😑

ماشین قراضه. مطلقه. و... 

راستی برا رفتن خونه مادرشم باید از شما اجازه بگیره. 

چرا اینقد پر توقع ... 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
دوستان دارید راهنمایی میکنید به منم یه کمکی بدید.اینجا خونه‌ها ویلایین و همه حیاط بزرگ دارن. جلوی هر ...

از این ب چسب های که لطفا پارک نکنید بزنید به در

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

دوستان دارید راهنمایی میکنید به منم یه کمکی بدید.اینجا خونه‌ها ویلایین و همه حیاط بزرگ دارن. جلوی هر ...

دو سه تا علامت پارک ممنوع بذارید

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ی کاغذ بچسبون اونجا ک اینجا پارک نفرمایید

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
2809