2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 120 پست

چرا انقدر پز و تعریف از خود و کوبیدن دیگران ؟!!🤔

فکر کنم مشکل از شخصیت یکی دیگه اس 😁 

اشتباه گرفتی 

خوب شد از همون خانواده اون جلو پارک کردن وگر نه اگر کس دیگه بودن دودمان طرف بر باد بود !

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖

مگه تو خونه ارثی ننشستی؟اگه نشستی بدون سهم اونم هست در ضمن جواب مودبانه داده پارکینگ مادرشه.به نظرم ادم محترمیه.تو کار شوهر و خواهرش دخالت کنی فقط خودت سبک میشی ! اینم بگم من اصلا برادر ندارم و کلا با خانواده همسر رابطه دور فقط مبتنی به احترام دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما که باهاش فامیلی میگین چرا اونجا پارک می کنه مطئنی که اگه دم خونه ی همسایه پارک بکنه اونا چ ...

ینی میگی خیلی منطقیه هر بار ک ما دلمون میخاد اون ماشینو سوار شیم بخاطر خواهرشوهرم منصرف شیم؟؟؟؟پس چرا خریدیم اصلا 

2805

این همه خشم برای چی ؟؟ 

موقع خواب از اول تا آخر روزتو مرور کن . ببین بهترین رفتار چی بود ؟؟ شیطون چقدر وسوسه ات کرده ؟؟ کجا خواستی کوتاه بیای یا برخورد بد نکنی شیطون نذاشت ؟؟ 

دو دوتا چهارتا کن .

خو شوهرت بره بردار هزار بار بره اون سختش نیست چرا تو سختت 

مگه تو خونه ارثی ننشستی؟اگه نشستی بدون سهم اونم هست در ضمن جواب مودبانه داده پارکینگ مادرشه.به نظرم ...

ینی بچگانه رفتار کردم؟چیکار کنم بار اول نیس بخدا هربار بخاطر این کارش سوار اون یکی میشیم کلا دو ۳ بار سوار این یکی شدیم خیلی حرص میخورم چون میخام خیلی راحت هر کدوم از ماشین بخام از پارکینگ بدون مشکل دربیارم ب منن حق بدین

مهمونی میرفتیم اون یکی یکم قدیمیه نسبت ب این خلاصه شد دیگ

قدیمی تر بود ... صحبتی نیست موفق باشید 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
امروزم کلا داغون شد .الکی همش میخندیدم تو مهمونی.فکرم درگیر حرفای اون احمق.شوهرم کلا گیر نیس بخدا صد ...

چون شوهرت و خواهر شوهرت آدم هستن 

اونی که عقده ای و تازه به دوران رسیده هست تویی که خودتونخود هر آشی می‌کنی خیلی دوست داری شوهرت به خواهرش بپره چون نمیپره حرص میخوری

خودمم عروسم 

ولی نمیدونم چرا بعضی عروسها اختیار مال واموال مادرشوهروپدرشوهرحق خودشون میدونن 

بابرادرشوهرت باهم ،یه جای پارک ماشین برای خواهرشوهرت توپارکینگ از سهم واحدمادرش بزارید ،مزاحم کسی نمیشه 

جلو درهم بهش روا نمی دونید

ینی میگی خیلی منطقیه هر بار ک ما دلمون میخاد اون ماشینو سوار شیم بخاطر خواهرشوهرم منصرف شیم؟؟؟؟پس چر ...

خب امروز اتفاقی رفتن بیرون و نبوده که ماشینش رو جا به جا کنه هر روز که اون نمیاد یا هر روز که اون میاد خونه ی مامانش شما نمیرید بیرون  این جور مواقع همسرت تماس بگیره باهاش بیاد ماشین رو جا به جا کنه

ینی بچگانه رفتار کردم؟چیکار کنم بار اول نیس بخدا هربار بخاطر این کارش سوار اون یکی میشیم کلا دو ۳ با ...

وای خدا 

خب بهش بگین ماشینو بردار اونم برداره یا بگه بیاین بردارین 

مگه این انقد دعوا داره 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
2809