ی خواهر شوهر دارم عقده ای حسود و مطلقه بدون فرزند ۵۰ سالشه استاد دانشگاهه ولی انگاری خوده گاوه.با مادر شوهرم و جاریم تو ی ساختمونم این خواهرشوهره خونه مستقل داره ها ولی هرروزه خدا خونه مادرشوهرم.ما دو تا ماشین داریم و جاریم اینا هم ۲ تا دارن و ۳ تا در پارکینگ داریم ک ماشین هرکس جلو در پارکینگ خودشه دیگ با برادرشوهرم حل کردیم این قضیه رو.خواهرشوهره هر وقت میاد جلو در پارکینگ ما پارک میکنه و ما هم مجبورا اون یکی ماشینمونو بز میداریم امروز ب شوهرم گفتم با شاسی بلنده بریم گف باشه رفتیم پایین دیدم ماشین قراضش جلو دره.دیگ عصبانی شدم شوهرم زنگ در مادرشو زد خونه نبودن دو تایی نمیدونم کجا رفته بودن.ما موندیم. رفتیم بالا تا اینا بیان ما بریم با اون ماشین .ب شوهرم گفتم با خواهرت حرف بزن اونجا پارک نکنه ما اذیت و آواره میشیم میگ باشه .اونا اومدن من بالا بودم شوهرم گفتم برو بگو بهش اونجا دیگ پارک نکنه.خیلی پرروعه شوهرم نمیدونم چرا بهش نگف فقط گف ماشینتو بکش پررو سوئیچ داد گف خودت بکش🫤اینم قبول میکنه.رفتم سوار ماشین شدم براش پیام داد لطفا دم در ماشین مت پارک نکنین ما آواره میشیم میدونین چی نوشته؟؟؟؟خیلی خنده دار و عقده دار.نوشته ببخشیدااااا اونجایی ک من پارک میکنم دره طبقه اوله ک مال واحد مادرمه😐😐😐😐ینی چی؟؟؟؟خب مادرت ماشین نداره عوضش پسراش ماشینارو میندازن تو پارکینگ و چون ما تو ساختمون زندگی میکنیم اصولش اینه ک شوهرم و برادرشوهرم واس ماشیناشون جا تعیین کنن ک از کدوم در بیاد بیرون.نوشتم اینارو و آخرش نوشتم آخه ربطی نداره پس چجوری بیایم بیرون؟همش کلید بگیریم ازتوت؟؟؟؟؟؟؟هیچی ننوشته ببینین چه احمقه من ۲۶ سالمه اون ۵۰ جای مادرم بخدا ک بچس و احمق. ب شوهرم نگفتم براش پیام دادم ولی بفهمه میگ نگفتم کاری نداشته باش خودتو کوچیک کردی.واقعا هم شخصیتم احساس میکنم له شده در واقع بهم گفته گوه نخور میبینین؟؟؟؟؟چیکار کنم؟
مگه تو خونه ارثی ننشستی؟اگه نشستی بدون سهم اونم هست در ضمن جواب مودبانه داده پارکینگ مادرشه.به نظرم ادم محترمیه.تو کار شوهر و خواهرش دخالت کنی فقط خودت سبک میشی ! اینم بگم من اصلا برادر ندارم و کلا با خانواده همسر رابطه دور فقط مبتنی به احترام دارم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگه تو خونه ارثی ننشستی؟اگه نشستی بدون سهم اونم هست در ضمن جواب مودبانه داده پارکینگ مادرشه.به نظرم ...
ینی بچگانه رفتار کردم؟چیکار کنم بار اول نیس بخدا هربار بخاطر این کارش سوار اون یکی میشیم کلا دو ۳ بار سوار این یکی شدیم خیلی حرص میخورم چون میخام خیلی راحت هر کدوم از ماشین بخام از پارکینگ بدون مشکل دربیارم ب منن حق بدین
مهمونی میرفتیم اون یکی یکم قدیمیه نسبت ب این خلاصه شد دیگ
قدیمی تر بود ... صحبتی نیست موفق باشید
فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ینی میگی خیلی منطقیه هر بار ک ما دلمون میخاد اون ماشینو سوار شیم بخاطر خواهرشوهرم منصرف شیم؟؟؟؟پس چر ...
خب امروز اتفاقی رفتن بیرون و نبوده که ماشینش رو جا به جا کنه هر روز که اون نمیاد یا هر روز که اون میاد خونه ی مامانش شما نمیرید بیرون این جور مواقع همسرت تماس بگیره باهاش بیاد ماشین رو جا به جا کنه
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞