2777
2789
عنوان

آیا مستاجر خونه رو داغون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 146 پست
اره پشیمونه بااینکه دوهفته تحوبل گرفته هنوز ک هنوز داره حرص میخوره در هارم شکسته بودپول برق هم مثل ا ...

وای ، آره اینم خیلی شنیدم که میگن قبضا رو نپرداختن

خب لامصب خودت استفاده کردی، باید بپردازی، اصلا اعتقادی به حلال و حروم بودن ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بزار بفروش تو شهر خودتون بخرمستاجر مخصوصا بدونه ی جای دیگه هستی شیرتر هم میشه ما ک طبقه بالا خواه ...

نمیشه هم با قسط خریدیم سندش رهن بانکه، هم اختلاف قیمتش با شهر خودمون خیلیه، الان ی خونه بزرگ و خوب داریم شهر خودمون با این پول ی خونه داغون هم شاید به زور بشه خرید 

2804
دیگه همسر من صاحبخونه ازش در نمیاد همش رودربایستی و دلسوزی و....اگر اینطوری هستید همش خرج رو دستتون

همسر منم اصلا زبون گرفتن حقش رو نداره، تازه که اینجا رو خریدیم کاملا توو ذهنش بود که بده برادرش تووش زندگی کنه 

الان هم مطمئنم اگر قرار باشه بدیم اجاره همه چی پای خودمه همسرم فقط تهش اگر چیزی خراب شد، میاد غر میزنه

نمیشه هم با قسط خریدیم سندش رهن بانکه، هم اختلاف قیمتش با شهر خودمون خیلیه، الان ی خونه بزرگ و خوب د ...

ی خونه داغون چرا ی زمین بخرین حالا اطراف بر باشه سندش خوب باشه ملک یا طلا یا پول ادم باید زیر سرش باشه هیالت راحت باشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
همسر منم اصلا زبون گرفتن حقش رو نداره، تازه که اینجا رو خریدیم کاملا توو ذهنش بود که بده برادرش تووش ...

خب از طرفی هم حق داره مستاجر خرابکاری داره

من پدرشوهرم برای اینکه مالیات نده همه خونه هاش سوری قرارداد استیجاری نوشته چون عقیده ش اینکه ملک برای سرمایه گذاری خوبه اما اجاره نه ولی همسرم چون حقوقش کفاف نمیده بااینکه بنده خدا مدیر ارشد مجبوری اجاره داده دیگه دردسرش هم بجون خریده

تنها و تنها و تنها سرمایه مون هست، واقعا صاف شدیم تا خریدیم و چون کلید نخورده خیلی حیفم میاد یکی خرا ...

اصلا ب هیچ وج دس مستاجر نده ک اگه دادی باید فاتحه اش بخونی 

خونه رو نگه دار وقتی میایی دیدنی مزاحم کسی نشی و راحت خونه خودت بمونی و لذت ببری 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
ی خونه داغون چرا ی زمین بخرین حالا اطراف بر باشه سندش خوب باشه ملک یا طلا یا پول ادم باید زیر سرش با ...

ترجیح میدم خونه داشته باشم تا زمین، چون همیشه نگرانم ی وخ اتفاقی بیوفته خونه نداریم 

و اینکه اصلا شرایط ساخت خونه از صفر رو نداریم 

بخوام زمین بخرم به مرور بسازم خب همین خونه رو نگه میدارم، برام مهم نیست حتما توو شهر یک ه الان هستیم خونه بخرم چون معلوم نیست اینجا بمونیم بلند مدت یا نه 

ترجیح میدم خونه داشته باشم تا زمین، چون همیشه نگرانم ی وخ اتفاقی بیوفته خونه نداریم و اینکه اصلا شرا ...

نساز زمین ارزش پولت حفظ کن کسی بود ک زمین خرید زمینش خورد ب طرح شهرداری فروخت ب شهرداری هم صاحب خونه شد هم مغازه.توکل کن عزیزم بخدا ازش بخاه تصمیم درست ب دلت بندازه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نساز زمین ارزش پولت حفظ کن کسی بود ک زمین خرید زمینش خورد ب طرح شهرداری فروخت ب شهرداری هم صاحب خونه ...

من تصمیمم سر اجاره دادن یا ندادن هست اینکه بفروشیم زمین بخریم یا ی شهر دیگه بخریم و... که نیست اصلا

2809