2777
2789
عنوان

آیا مستاجر خونه رو داغون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 147 پست

بستگی داره جانم ماخودمون مستاجر هستیم خونه رو دسته گل تحویل میدیم خونه ای که الان میخام برم دیوارشو مستاجرقبلی داغون کرده متاسفانه همه مثل خودمون خونه مردم رو مثل خونه خودشون نمیدونن واسیب میزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما مستاجریم حتی نمیذارم دستگیره در ب دیوار بخوره ک گچش بریزه کلا حساسم حالا خودم باشه یا بقیه ،،،بستگی داره ب ادمش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2804
کاش میشد مطمئن شد که سالم تحویل دادیم سال هم تحویل میگیریم، انقدر بهمون گفتن وااااای ما خونه دادیم د ...

بابام خونه شو ۳۰۰ میلیون ماهی ۱۰ تومن داده‌بابام خسیسه.همش میگه چرا درو محکم بستن.کابینت ها رو آب دادن باد کرده.ننیدونم اسپیلت خرابه.میگه همش

ولی هزینه ی همه شو از پول پیش کم کرد.

اگه نیاز مالی ندارین اجاره ندین.

از مستاجر خاطر خوش ندارم لوله کولر گازی برید وقتی رفت رفتیم کولرو روشن کنیم دیدیم تو نوار پلاستیکی متصل ب کولر لوله نیس ی تیکه چوبه خدا لعنتش کنه.نزدیک ۳۰ میلیون چیزی برد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اگه تنها سرمایه تونه به نظرم حیفه،ما ی خونه داریم تقریبا ۷ ساله اجاره ست حتی دوست ندارم از اون کوچه ...

تنها و تنها و تنها سرمایه مون هست، واقعا صاف شدیم تا خریدیم 

و چون کلید نخورده خیلی حیفم میاد یکی خرابش کنه 

خودمون ی شهر دیگه زندگی می‌کنیم برای همین شادی هیچ وخ نیاییم کلا توو اون خونه بشینیم 

اما مطمئنم اگر بره دست مستاجر دیگه انقدر دوستش ندارم، حس دست دوم بودنش باعث میشه دوستش نداشته باشم 

بخوام به دلم گوش کنه میگه کم کم وسیله بچین هر از گاهی خودت بیا لذت ببر اما نمیدونم اجاره دادن منطقی تره یا ندادن 

نه همه که اینطور نیستن. ما 6 ساله طبقه ی اول خونه مون رو دادیم اجاره. هم خانومه هم شوهرش خیلی تمیز هستن. من هر دفه میرم کیف میکنم همه جای خونه برق میزنه. باور کن کابینت‌ها رو اینقد خوب نگه داشتن. 10 ساله دیگه هم بخان بمونن به همونا اجاره میدیم خیلی هم در نظرشون میگیریم موقع تمدید قرارداد

صاحب خونه قبلی ما به مستاجرش میگفت فقط برو نمیخوام اجاره عقب افتادتم بدی حتی پول شارژ ساختمون و قبض ...

اتفاق امروز ی بنگاهی زنگ زد،. گفت ی وکیل میخواد خونه رو ببینه و خیای هم از وکیل بودنش تعریف کرد 

تو دلم گفتم این وکیله، ی جوری میخواد قرارداد ببنده که پس‌فردا اتفاقی افتاد زیر بار هیچی نره 

کاش میشد هزار بار لایکت کنم

الهی بحق آیه به آیه های قرآن الهی بحق عظمت خدا به حق آبروی امام حسین تمام مستاجرا خانه دار بشن وکم تنو بدنشون به خاطر اجاره پول پیش بلرزه 

والهی هیچ مستاجری گیر صاحبخونه گدا وچشمو دل گرسنه نیوفته 

من فک میکنم عروس دوماد توو خونه نگه داشتن خوب نیستن چون تازه ازدواج کردن هیچی از خونه و زندگی نمیدون ...

درست فکر میکنی بهترین مستاجرا مجردا هستن 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
من فک میکنم عروس دوماد توو خونه نگه داشتن خوب نیستن چون تازه ازدواج کردن هیچی از خونه و زندگی نمیدون ...

اخه زن مرد ک کثیف کاری نداره بچه ها کثیف کاری دارن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
2809