2777
2789

خانوما من ۳ ماهه سردرد دارم یا پشت سرمه یا شقیقه هامه یا بالای سرمه بعضی اوقات تهوع ام دارم اینم بگم معده درد و رفلاکسم دارما و اینکه دکتری نمونده که نرفتم از مغز و اعصاب تا گوش و حلق و بینی گفتن نه سینوزیت داری نه مشکلی تو سرته هیچی از تنش و اعصابته ولی مُسکن میخورم دردش کم میشه باز شروع میشه خفیف هستش ولی جدیدا سرم سبک شده انگار منگ میزنم آزمایشم دادم همه چی خوب بود چشم پزشکم رفتم گفتش سالمی خسته شدم دیگه نمیدونم کجا فرار کنم 😭 کسی بوده مثل من ؟ تورو خدا راهنماییم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به فکمم میزنه یکی بهم گفتش شاید دندون عقل نهفته داری 

حالا میخوام برم او پی جی بگیرم آخه دندون مگه اینجوری میکنه با سر آدم؟ گهگاهی خیلی کم گوشمم درد میگیره با گلوم خیلی کما در حد یه ۱ ثانیه 

2805
یعنی نمیترسین؟ من همش میگم نکنه تومور دارم 😭

ام آر ای هم رفتم هیچی ندارم سی تی اسکن نوار مغز .الانم سرم مدام صدامیده ینی خسته شدم هرروزم گریه س بخدا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دقیقا منم اینجوریم 

اینقدر سردرد های شدید دارم که کاهی گریه میکنم، با مسکنم آروم نمیگیرم، سردردهام میگرنی هست، دکتر غدد رفتم گفت از تیروئیدت نیست، آزمایش دادم خوب بود، بقول شما تمام دندونام درد میکنه، دوتاشو درست کردم گفت بقیه ش سالمه  ولی باز درد دارم

دکتر غدد میگفت باید بری مغز و اعصاب که فعلا نرفتم 

ولی در کل میدونم تمام دردم از اعصابمه 

گاهی رسما از زندگی خسته میشم چون همش مریضم و درد دارم

وای درکتون میکنم چیکار کنیم به نظرت؟😭😭

دیگه روانم ریخته به هم دائم هوار داد میزنم سر بچه هام امشب دروبستم اتاق انقدگریه کردم شوعرم نگه داشت بچه هارو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دقیقا منم اینجوریم اینقدر سردرد های شدید دارم که کاهی گریه میکنم، با مسکنم آروم نمیگیرم، سردردهام می ...

وای منم منم😭 از زندگی افتادم همش میگم کاش خودکشی کنم تمومش کنم همش درد و درد 

دیگه روانم ریخته به هم دائم هوار داد میزنم سر بچه هام امشب دروبستم اتاق انقدگریه کردم شوعرم نگه داشت ...

الهی بگردم با گوشت و‌پوست استخون میفهممتون براتون حمد میکنم زودتر خوب بشین شماام برای من دعا کنید من همش ۲۵ سالمه😭

2810